torsdag 14 november 2013

SVD tillåter debatt om Mytens myter! Skynda och läs!

Underbar debatt, kloka, nyanserade, balanserade, pålästa, sakkunniga och välformulerade kommentatorer på Mytens svammel om att "göra om integrationen". 

Gå in och läs! Aldrig har det varit uppenbarare  - avgrundsdjupet mellan politiken och folket - och aldrig har en politiker varit så liten, så liten som Ullenhag. 

Axplock här:

Jan BananSvensk press ställer sig ofta frågan vad det är som driver fram tillväxten av "högerextrema", "invandrarfientliga", "rasistiska" och "islamofoba" partier i Europa.

Erik Ullenhag besvarade frågan på ett mycket tydligt sätt!

Sanningskommision fransolsson98Ullenhag påstås kunna läsa svenska men att förstå det som skrivs är värre. Han lever i sin egen lilla värld och förstår ingenting av det som pågår runtomkring honom. Allvarligt talat så börjar jag på riktigt tro på det som står i bibeln om ondska och djävulen. Inte för att jag är religiös men Sveriges journalister och 7-klöverpolitikerna står för ren ondska. Det finns ingen annan förklaring till deras hat mot svenska folket och deras beteende.

Bertil_JonssonJag gillar Ullenhags term "sysselsatta". 750000 utlandsfödda är "sysselsatta". Att vara "sysselsatt" innebär att den "sysselsatte" deltar i en aktivitet, minst en timme varje vecka. Ett exempel på att vara "sysselsatt" är hur kvinnor lärde sig att cykla genom ett kommunalt projekt i Örebro.

thomas59Sedan 2006 har vi fått nästan en miljon nya invandrare. 150.000 av dom har fått jobb minst en timme i veckan. Samtidigt som stora summor går till dessa invandrare så räknas idag hälften av alla kvinnliga pensionärer som fattiga.

2 kommentarer:

  1. Enligt "Myten" går 600.000 invandrare till sina jobb vare dag i Sverige.
    Dessa bekymrar inte oss andra härute .Inte det minsta!
    Nä, det är de 1,1 miljonerna av utländsk härkomst som inte gör det,som vi ligger sömnlösa för om nätterna.
    Vad händer när pengarna till dessa tärande tar slut."Tärande" är till sin betydelse fritt att skriva i Sverige eftersom den stora penionärsgruppen ofta benämnes som detta.Bl,annat som "köttberg." eller det vidriga uttrycket "äldrepuckeln"Utan några krokodiltårar eller upprörda protester från tyckarhydran ,som gärnar visar sin "godhet" i sådana här sammanhang! Åker de snällt hem eller tar dessa till vapen för att värna om sitt ljuva liv i Sverige.
    Detta är inte frågan om "om"längre utan om när!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera