fredag 29 november 2013

Reinfeldts politik bygger upp hatet i samhället.

 
Olle Thiliander i Asmundtorp miste båda benen efter en blodförgiftning och nekas P-tillstånd, för att han "går för bra".

Men.

Välfärdsentreprenören Bert Karlsson ska starta en "flyktingkedja" med hotell för invandrare, vilket Migrationsverket gladeligen betalar upp till 37 000 kronor i månaden per invandrare för. "Invandrarhotellen" kommer att ha egna minibussar så att invandrarna lätt kan skjutsas till gratis sjuk- och tandvård. Såvida inte Karlsson lyckas  med planerna på att ordna egen invandrar-sjuk- och tandvård på hotellen.

Bert Karlssons glupska och smarta profiterande på invandringen och skattemedel, är  ett allvarligare tidsfenomen än industrikapitalister i vård och skola.


7 kommentarer:

  1. Reinfeldt verkar bara bry sig om sig själv och empati finns inte på kartan, cancersjuka har tvingats till arbete under despotens tid.
    Läste att målet är att efterträda Barosso och bilda en mångkulturell
    EU-union, men det är det ju redan tycker jag. Är det någon som vet mer?

    SvaraRadera
  2. Något är det på gång för Borg klippte av hästsvansen. Sådana brukar inte vara populära bland världens höjdar-"adel". Nu kan de se att han minsann är presentabel.
    Rheinfeldt håller sitt privatliv mycket mycket hemligt, kanske finns där också nåt som inte passar i dom finare salongerna. Ryktet går ändå.

    Deras blickar är riktade mot Europa och kanske även längre bort, det är inte svårt att se att den svenska politiken eller kommande valet intresserar dem inte.

    SvaraRadera
  3. Ja ryktet går att han är tillsammans med en kvinna som är muslim och kanske det är därför mellanösternfolk får put.
    Om det är så måste det ju hållas topphemligt, sanningen kommer fram efter valet. För övrigt tycker jag Reinfeldt är tråkig och menlös, vad har han gjort som är bra för Sverige?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, är det inte Nyamko Sabuni som han har ett "hemligt" förhållande med?

      Radera
    2. Det sägs så Tina att det är Sabuni, kaka söker maka, .om folk fattar blir det en skandal.

      Radera
  4. Det är tydligt att Reinfeldt siktar högt och att det finns starka krafter i Sverige för att skapa stora löne- och klassklyftor. Sedan så ställs grupp mot grupp, men inom handikapprörelsen är det få som vågar, kan och vill tala om "elefanten i vardagsrummet" . Läs om ni inte redan har Assar Lindbecks senaste alster om svenska välfärdsmodellen kopplat mot det stora flyktingmottagandet som finns. Själv känner jag mig mycket orolig för vart Sverige är på väg.

    SvaraRadera
  5. Har hört att han är flitig som ett bi och har noterat hans blickar, men vet inte om det är sant.

    SvaraRadera