tisdag 12 november 2013

Möte i Publicistklubben - en gemen föreställning i åsiktspennalism

avpixlat sänder idag en debatt från publicistklubben.  

Jan Helin, chefredaktör extremvänsterns hatblaska Aftonbladet, Anna Hedenmo, Sveriges Television, Viktor Barth-Kron, Dagens Nyheter, och Mona Sahlin, expo, står i panelen inför Sveriges mest namnkunniga journalistiska elit (?), och kacklar om SD under ledning av tant prussiluskan. Konsensusmötet handlar om  hur de ska handskas med (läs censurera)  SD medialt inför valet 2014.
Jag vill avråda alla mentalt kuranta människor från att titta på det primitiva kackalorumet. Det är en mental kollaps utan motstycke.  

Jag skäms, men hoppas på, att riktiga journalister i omvärlden ska få se dessa intellektuella pluttar invecklade i en allvarligt menad sammansvärjning, om huruvida svensk media ska säga "SD, det rasistiska partiet", "SD det främlingsfientliga partiet" eller bara SD. Om SD ska ställas inför frågor om invandring eller bensinskatten........eller båda. Om SD är Sveriges tredje största parti, eller minsann bara har 5,2%, eller 5,7% av väljarrösterna. 

Alla utom Hedenmo, och speciellt extremvänsterns Sahlin och Helin, var dock alldeles överens om att oavsett om 90 % av väljarna tycker att Sverige ska minska invandringen, så måste SVT public service fya tittarna, och strängt aja-baja dem för att de inte är "demokratiska". Under det här PK-mötet blev i alla fall majoriteten av media-eliten lite blöta i byxorna åt den tre år gamla BBC-intervjun med Jimmie Åkesson. 

Det var det mest bisarra trams jag har sett och upplevt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar