söndag 3 november 2013

Katinka Gladh ger svenskarnas bottenlösa förtvivlan över mördarbesten - som fått oss alla att be tusen gånger om förlåtelse för att vi skamlöst kallat en godsak för negerboll.


Doudou Ahoka, har anhållits för dubbelhatmordet i Ljungsbro. Han har tidigare dömts till flera humana straff för en rad brott mot svenska kvinnor. Totalt förekommer Ahoka under 15 (!) avsnitt i belastningsregistret. Och ändå kunde svensk felvisa inte förhindra två tappra oskyldiga svenskars liv. 

Katinka Glahd har skrivit av sig sin gränslösa hopplöshet och förtvivlan. Den här innerliga vreden är osande. Men det etniska förtryckets djupaste
sorg måste få komma ut,innan vi alla exploderar. Delar av Katinkas kommentar:

-Den här nye representanten för Sverige som poserar i sin träningsdräkt, kan visa upp de nya grenarna som kommit in i landets sportutbud de sista 20 åren.Varför inte redan till nästa OS?Som tex,Käckt kast med flickor från balkong,trottoarsomfördelning av kontanter medelst hot med kniv,basebollträ eller pistol.Överraskningssex som kan utföras både här och där,såväl av ensam idrottsman som i grupp. Halsbandsryckning på gamla värdelösa tanter,leende rånare som utför den här grenen på öppen gata.Trivsamma hemrån av åldringar o.s.v.-Ja ideerna flödar in med invadörernas övertagande av Sverige,vilket gläder Ursupatorn Kräkfeldt i kungalogen på arenan.Denne diktator som i folkmun kallas 32an visade sin enväldesmakt i fredags när han tog ett beslut på egen hand som skulle skydda en av banditerna i hans alltmer tynande lilla här,från att granskas för sina giriga ,olagliga aktieaffärer.Vilket de måste vara med all säkerhet,eftersom 32an inser att om sanningen kommer fram så är sista spiken i maktens kista inslagen och det är ajöss för evigt för denne gangster från de gyllene salarna och framtiden finns mycket långt borta,för såväl honom som det svenska folket som sålts ut till främmande nya herrar.


Men på hans symboliska gravsten vid hans symboliska grav för hans folkförräderi blir eftermälet kort och konsist.FAN TOG VAD HERREN EN GÅNG GAV!

Katinka Glahd i sin helhet här.

Mannen nekar, svt


2 kommentarer:

  1. Det är många som delar hennes känsla och frustration. Det är nog nu, eller har varit nog sedan länge. Det tragiska i det här förmodade demokratiska samhället, styrt av extremister och haverister, är att om man inte vill bli avskedad, förlöjligad, förnedrad, förföljd både verbalt, socialt eller fysiskt, så måste man vara försiktig, hela tiden mycket noga "se efter var man sätter fötterna", ha rätt arbetsgivare, ha de rätta människorna runt sej eller skaffa livvakt. I övrigt är man kastad för vargarna.

    Skogis.

    SvaraRadera