torsdag 7 november 2013

Jorden anropar Ann Persson, på DN.

Ann Persson i DN:
- "Tänker på att jag som turist i andra städer besöker judiska, arabiska, kinesiska, ryska och armeniska kvarter. I Stockholm finns inget sånt. Invandrarna har ännu inte fått någon historia.
Spåren sopas igen. Assimileringen är fullbordad."

OMG! När journalisterna tittar på "verkligheten", så tappar vi andra hakorna. Hela Sverige består idag av eritreanska, irakiska, kurdiska, syrianska, somaliska och syriska enklaver, och de fd skånska städerna Malmö och Landskrona är numera muslimska. 

Men det märks säkert inte på södermalm?



5 kommentarer:

  1. Är det förmätet att tro att denna Ann Persson själv bor på Södermalm??

    SvaraRadera
  2. Tydligen reser hon allt för långt bort på sina semestrar.
    Som Carina skriver räcker det mer än väl,att besöka Skåne eller Göteborg,för att finna orientaliska kvarter.
    Tydligen finns sådana också i Sthlms-regionen,om jag förstått allt rätt ! Nu är det ju såååå, att man ibland inte ens ser skogen,för alla träden...som skymmer.

    SvaraRadera
  3. Det snällaste man kan säga om dessa journalister och andra PK-personer är att de måste vara dumma i huvudet. Inte nödvändigtvis intelligensmässigt, men i stort sett på alla andra sätt. Tyvärr är det deras inställning som syns generellt. Ett tag till, sen har sverige, som vi känner det, rasat ner under källargolvet. Ibland känner man en viss optimism, det ordnar sej nog. Dessa vansinnigheter måste ha ett slut, folk måste väl ändå inse att detta är inte klokt, vi kan inte ha det såhär. Sen öppnar man ögonen och ser att dessa vansinnigheter inom snart sagt alla områden eskalerar för varje dag. Det verkat inte finnas någon bortre gräns. Det är lätt att vara bottenlös pessimist i dessa tider.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera