onsdag 27 november 2013

Jenny Strömstedt har gett blodtörsten



ett tryne. 



Vem trodde att 2013 skulle bli året då media etablerade nya tidens gladiatorspel? När sadistiska lustmördare bjuder in svenska folket till publik avrättning i underhållningssyfte. När medias sjuka hjärnor faktiskt tror att vi inte kommit längre i vår bildning idag, än att vi skulle uppleva det som lustfyllt att se ett antal vilda bestar gemensamt kasta sig över en ensam rättslös människa. I syfte att berått och lystet hugga kniven i hjärtat så många gånger som möjligt.







avpixlat

8 kommentarer:

  1. Detta lilla ,fnittrande,tillgjorda våp med en hjärna som får ett ostron att framstå som en havsdjupens Einstein,är en profitör på snusk,hyckleri och människans enda uppriktiga känsla,nämligen skadeglädjen.
    Att som programledare ,utan att tveka kastar ett intervjuoffer till speciellt inbjudna hyenor,är nästan brottsligt enligt lagen om att media skall vara neutralt i alla sammahang.
    Denna lilla kacklande sk, påfågel,som i original har en enda uppgift här i livet och och spänna fjädrar,nämnligen att spankulera omkring och skrika i falsett med jämna mellanrum,har nu verkligen funnit sin livsuppgift
    En posörska som får mästerposören Björn Ranelid att framstå som en förvirrad diletant.
    Hon har inte och kommer inte att någonsin framstå som en seriös
    yrkeskvinna och bör därför dra sig tillbaka från strålkastarljuset och framleva sina dagar i tystnad i ett avlägset hörn på de journalistiga historiens stinkande avskrädestipp.
    Katinka Glahd

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, du fick in allt som jag ville skriva. Härligt Katinka :)

      Radera
  2. Mobbare finns det gott om och att dom vill hänga ut sig själva till allmänt beskådande visar hur korkade dessa är.
    Tänk om det hade varit tvärt om i soffan, då skulle gamarna skrika sig hesa och dö av ilska.

    SvaraRadera
  3. Jag älskar er, tjejer! Inte nån enda journalist i världen skulle drömma om att debattera nåt annat ämne på det här fullkomligt snedvridna utmobbande sättet. Den lilla heder de hade har dom satt sig på. Illa.

    SvaraRadera
  4. Som några av er kanske vet tittar jag aldrig på svenska TV-kanaler ...
    För en tid sedan blev jag intresserad av,att få veta vad jag genom min hyra tvingas betala för,varje månad i kabelavgift.
    Sagt och gjort bläddrade jag genom alla 18 kanalerna.Vad jag under denna korta sejour upplevde,var en överraskning.Endast den lokala sändaren för Landskrona m. omnejd,talade mitt språk ! Övriga var alla på utrikiska främst "Kalle Anka-språket"..Nja det fanns också två danska som sände samhällsprogram från Moen...Nu vet jag alltså vad ni som inte har tillgång åt fria TV-världen, dagligen sitter och gläder er över via rutan...
    Och det tvingas jag alltså betala för ! Men vid närmre eftertanke gör jag det nu gärna,enbart för att slippa se det hela.(utom när jag trycker på f e l knapp)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan bjuda på en gammal historia ur verkliga livet från den tiden då urvalet var TV1 eller -2.
      En släkting berättade att han titttade aldrig på Tv, "bara Palme eller negrer".
      I rutan syntes just då - Palme.. nån bytte kanal och vad dök upp, ett reportage från Afrika om svenskt "bistånd"..

      Radera
    2. Tough luck!!Hörde talas om en schäfer som morrade varje gång han såg Palme på TV, den hade fullt upp....

      Radera
  5. Rätt, håll fingrarna i styr - för ditt eget bästa, Lars!

    SvaraRadera