söndag 17 november 2013

Fackeltåg mot dagens "mångkultur" och den raserade invandringspolitiken.

Nä. Givetvis inte.

"Engagemang och nytt hopp", det ber de tappra Ljungsbroborna om, efter att den lilla fredliga orten drabbats av att mista två helt oskyldiga älskade i de s.k järnrörsmorden. 

Vissa menar att dubbelmorden ska ses som en enskild händelse och att kopplingen till våld och droger i samhället i stort därför är fel. Manifestationen får inte kantra mot de främlingsfientliga (läs verkliga och sanna) diskussioner som finns i sociala medier.  "Alla har vi en uppgift att se lite längre än dessa korttänkta negativa rasistiska typer( läs de lösningsorienterade medmänniskor som har öppna ögon och  till varje pris vill arbeta för ett tryggt Sverige)." 
Så, javisst, res er upp ni tappra svenskar, skaka av er, och gå vidare med nytt rosenkindat hopp, vänd andra kinden till - allt kommer att bli så bra, så bra. Inte.

Eliminerar faror och risker gör man till att börja med genom att se orsaken till det som sker, annars är utvägar omöjliga.

Vissa är dock mer klarsynta och modigare än andra:
– Grova våldsbrott är främmande för Ljungsbroborna. Folk blev chockade. Jag känner själv en förtvivlan över de här morden, och jag blev också förbannad när jag hörde den misstänkte säga att han inget minns av händelsen men att han kunde räkna upp vilka fyra kändisadvokater han begärde som försvarade, säger en pensionerad lärare.


corren

2 kommentarer:

  1. Två länkar om syster och bror

    http://www.fokus.se/2012/05/staden-familjen-makten/

    http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.2281800-sodertaljeprofilen-haktad-for-bedrageri

    Stiernhielm

    SvaraRadera
  2. Tack igen!
    Vad var det han sa Magnus Uggla, Illa - jag mår illa. Men egentligen mer åt de av oss som är så lättlurade med allas pengar, än bedragarna och de kriminella.

    SvaraRadera