lördag 16 november 2013

Det finns två muslimer i Danmark, som törs säga sanningar. En är 18årig poet. Och den här mannen är en klok, storsint och öppen muslim á 2013!



"Muslimsk dubbelmoral och respektlöshet!!
Till muslimerna i det danske samhället. !!TAG ER SAMMAN!!Vi lever i ett samhälle med religionsfrihet, vi kan praktisera islam utan någon fruktan. Samhället respekterar oss så mycket att vi får serveras halalkött  på sjukhus, vårdhem, skolor och dagis. Vi får ledigt för att fira eid. Och shia muslimer får lov att demonstrera på danska gator när det er deras årliga högtidsdag. Vi får också bygga moskéer i Danmark !!Men ni vill inte ha danska gator julpyntade!!Ni vill inte ha griskött på dagis och skolor!!
Och nu kan små barn inte gå på julgudstjänst!!Är ni verkligen så otacksamma, trångsynta och obildade???TAG ER SAMMAN!!VAD SÄGS OM LITE ÖMSESIDIG RESPEKT????DANSK TRADITION MÅSTE, BORDE OCH SKALL FÖRBLI DANSK TRADITION!!
VI FÅR INTE ; VI BORDE INTE; VI SKALL INTE; OCH VI KAN INTE FÖRHINDRA DANSKARNA  AT FÅ FIRA TRADITIONSENLIGT I GOD GAMMAL DANSK STIL!!!Jag är också muslim, jag njuter av jultid i Danmark, tycker det är mycket trevligt med jul i Danmark!!"

I Sverige har vi dubbelmoralen och respektlösheten befäst i riksdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar