torsdag 14 november 2013

Buckle up inför Skavlan i morgonkväll! Bensin på brasan för norrmännen.


Aftonbladets censurûbermeister Ehsan Fadakar skrev som ni läst här i går en text där han pekar ut Norge som ett själviskt land. Kolumnen spreds snabbt i sociala medier och fick grannlandet att rasa.
Nu ändras kvällens inspelning av "Skavlan" på grund av detta.
– Det kändes aktuellt, säger Henrik Stockare, projektledare på SVT.

Extremvänsterjournalisten och anti-SD-Jan Guillou, 69, och norska anti-SD-journalisten Anne Holt, 54 skall sitta och hålla med varandra och kalla SD för rasister. Jan Guillou känner vi ju alla till, gäsp. Men Anne Holt, också hon på Piratförlaget(!), vad vet vi om henne, lyssna här:

- Den samhällsfråga som främst engagerar Anne Holt är rasismen, hon oroas över dess framfart över Europa och inte minst i de nordiska länderna ”Danmark är värst”. Därefter kommer Norge, men varken Sverige eller Finland är heller förskonat,  och varnar för att låta främlingsfientligheten slå rot.
I Norge har det högerpopulistiska Fremskrittspartiet länge haft framgångar genom att spela på välfärdssamhällets misslyckanden. I Sverige är det främst Sverigedemokraterna som vill göra det. Trots det är partierna väldigt olika, konstaterar Anne Holt som ofta är i Sverige och gärna följer den svenska debatten. Jämförelsen mellan Fremsskrittspartiet och Sverigedemokraterna ligger nära till hands, men Anne Holt menar att det är två helt olika typer av partier. Det norska partiet har trots sin invandringskritiska hållning inte samma djupa rötter i rasismen som Sd.
– Sverigedemokraterna är ju ett rent nazistiskt parti, säger hon. 

Skavlan är ute på hal is.

Han borde läsa TV2s debattinlägg igår, för att känna folkets stämningar, inte bara aftonbladets och kulturvänsterns hatideologi.

2 kommentarer:

  1. "Som son till iranska flyktingar och med en uppväxt i invandrartäta Fosie har undertecknad haft möjligheten att se det mångkulturella Sverige från nära håll, utan den kosmetika, som vissa människor i det här landet förser den med." (Nima Gholam Ali Pour; https://malmo.sverigedemokraterna.se/2013/11/13/valkommen-nima-gholam-ali-pour/)

    Det skriver alltså en andregenerationens invandrare (?) med egen erfarenhet av den dysfunktionella invandrings- och migrationspolitiken som nyligen gått från Socialdemokraterna till Sverigedemokraterna.

    Sedan kan man förstås sitta torrskodd på gräddhyllan och spy galla över dem som lever i "det mångkulturella paradiset". Tvi vale Jan Guillou och Anne Holt!

    SvaraRadera
  2. Får smygtitta bakom skämskudden.

    SvaraRadera