onsdag 13 november 2013

Berusad vansinnig asylsökande tjurrusar med kniv mot polis.

"Flera personer på flyktingförläggningen larmade polisen för att lugna den knivbeväpnade mannen.
I stället sköts han till döds i bröstet.
– Han var galen men verkligen inget djur. Det här är inte bra, säger Yasin Osman, 42." Galen??? Men ska han då inte vara på sjukhus, och inte ute i samhället?



 

Reinfeldt:

-Säg efter mig nu, I vårt samhälle är det tryggt och brottsligheten obefintlig. 

7 kommentarer:

  1. Svenska polisen måste lära sig Schwahili och andra främmande afrikanska språk .Arabiska språket har ju Malmöpolisen fått stifta bekantskap med i kursform.Tyvärr tycks det inte haft någon egentlig inverkan på ortens brottslingar ! Nu är förstås värmländska inte jämförbar med skånska,men likväl....

    SvaraRadera
  2. Grovt kriminella väller in. Polisen sköt ihjäl mannen som kom från Somalia. Kan inte tycka annat än att Sverige är ett sorgligt land och politikerna kan inte handskas med problemen som massinvandringen
    för med sig. Så fel, så fel allt har blivit. När ska svenska folket få synen åter? Nu görs allt för att svartmåla J.Å. och göra honom till syndabock.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en tragisk historia som skedde i Värmlands Finnmark.Betänk vilken möda denne 45-årige "mörkhyade" hade bakom sig,för att äntligen få uppleva sina drömmars mål...Geijersholm !
      Mitt i "Det skall vi fira" kommer polisen.Resten känner vi nu alla till !

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
    3. Den du har fräckheten att peka ut bland alla oss andra Sverigevänliga finner jag verkligen orätt...
      Vi är väl i dag uppåt 1miljon verkliga svenskar,som vill bevara vårt land.
      Vet ingen av dessa,som tycker att de lyckosökare som sökt sig hit skall avrättas ! Själv önskar jag gärna medverka i en insamling för returbiljetter åt dem...

      Radera
    4. Anna-Lena, jag beklagar att du svalt hela statsmedias bete. Du drar absurda slutsatser om en person som du inte känner och inte vet nåt om, det är inte ditt fel - du är ett offer av media.
      Jag funderar mycket på hur sådana som du tänker, försvarar du på fullt allvar denna självbelåtna "humana" insats mot traumatiserade människor som massfraktas till ett okänt land uppe i norden för att förvaras med okända landsmän som sardiner i en ask. Försörjda, men bortglömda.
      Detta försvarsskott mot en berusad bärsärk hade aldrig behövt hända utan aftonbladets, Reinfeldts och din falska solidaritet.

      Radera
  3. Anonym Anna-Lena, är du en av dem som gör allt för att svärta ner Sverige och svenskarna?
    När du tillhör minoriteten, då är det för sent för dig att komma på andra tankar. Tar du gladeligen emot ett knivhugg som den goda apostel du utger dig för att vara?Är du ung och dum eller bara dum?

    SvaraRadera