torsdag 10 oktober 2013

Vill ni höra ljuv musik?

Gerard Batten, en i hjärnan välmöblerad medlem av UKIP, adresserar skarpt en av EUsektens ledare, vår Cruella de la Ville/Cecilia Malmström:

Miss Malmstrom debatterar idag om att öppna fler legala autostrader för immigration till Europa.- Miss Malmstom, varför åker inte du till länder som Grekland, Italien, Spanien, Frankrike och Great Britain, och frågar vanliga människor vad de tycker? Min gissning är att den stora majoriteten är utmigrerade, och att de faktiskt vill ha färre, inte flera, vägar för människor att ta sig till deras ekonomiskt knäckta länder. Kanske skulle du försöka kliva ut ur Bryssels ideologiska bubbla , och så att säga "visa lite solidaritet" med vanliga löntagare i Europa.
Nu talar du om gränskontroller, men du har dessvärre ingen avsikt alls av att faktiskt försöka kontrollera immigrationen.
Britain i EU har drunknat i oupphörliga flodvågor av immigration från både utanför och innanför European Union, och det enda sättet vi kan kontrollera det på - är att lämna den EU.

Titta gärna på talet här, och läs alla kommentarer från jublande människor som äntligen hör någon tala för dem. Och inte för sektmedlemmarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar