onsdag 23 oktober 2013

UG: Utvecklingen i Sverige går mot apartheid.

Storartat UG! Jag satt skakad med ångesten svettande i pannan och tittade med sorg i hjärtat på hur Sverige på få år, gått från att tillhöra toppen av Europas skolelit till sämst i klassen. Invandrarna samlas i ghetton och slukar extraresurser, men till ingen nytta. Svenska barn drar till en friskola där läraren sitter på golvet och undervisar,för att eleverna "tycker det är bekvämast" att ligga ner med kuddar bakom nacken och datorerna på magen. 

Nån som tycker det är konstigt att arbetsgivarna flyr Sveige? Antingen kan de anställa en nolla av 97% som gått ut skolan utan godkända betyg, eller en snubbe som vill ligga ner på dagiskuddar på jobbet. 

Morsning och Goodbye. 

Den som tror att politikerna är väl satta att lösa de här problemen - titta på programmet en gång till och lyssna på de inkompetenta bluffmakarna Andreas Konstantinides (S), Bailan S, och Björklund FP.

Och regeringens lösning är öppna gränser - välkomna till utanförskapet! Det finns inget värre för ett land än drastiska klassklyftor, en tidsinställd bomb. Byt ut förgörarna 2014.



2 kommentarer:

  1. Vilken katastrof, elever kastar möbler och en del undervisas när dom sitter som hösäckar på golvet. Har svårt att tro att lärarna har utbildning,
    låt gå mentalitet. Har föräldrarna inte tid att fostra barnen???
    Rena rama dårhuset.Fy för den lede.

    SvaraRadera
  2. Vilken skam! UG kan visas som skräckfilm i Schweiz, Japan, Kina....

    SvaraRadera