tisdag 8 oktober 2013

Reinfeldt och Ullenhag bär delskuld i att det brinner i invandrargettona.


'Rörande', 'gåshud', 'modig ung man'. Rosorna väller in på Facebook, efter att den 18-årige Yahya Hassan i sin första diktsamling, öppet vågade anklagad invandrarföräldrar for att ha svikit sina barn.

Det är de gamla invandrarna som har fulla ansvaret för sina barn i gettona, och för den växande kriminaliteten som utgår från dessa nya slumkvarter.

Men. Samhället är inte oskyldigt - det hänger ihop med västs lika obegripliga som kolossala beröringsskräck när det gäller invandrare. Det är ju tyst tradition uppifrån Reinfeldt och Ullenhag att aldrig tillåta att det talas om problem när det gäller invandrare. Problem under mattan försvinner aldrig av sig själva.

Sätt er in i att ha flytt långt hemifrån från förtryck och diktaturer, och därefter helt få styra sin egen skuta på okända hav.Vi borde från dag ett ha tagit emot dem med ett välkommen, nu ska du få veta hur man gör här, och vad vi förväntar oss av er. Men nej. Här är en påse pengar, sköt er själv, vi ska inte lägga oss i.

Att ställa krav på sina barn, visar att man vill dem det bästa. Motsatsen visar att man inte bryr sig skvatt om dem.

Det samma gäller invandrare.


2 kommentarer:

  1. Hans insats mot förslumningen är nått kretsar,som normalt inte reagerar för något...nämligen PK-pressen !
    T.o.m.vår lokalblaska i NV-Skåne (HD) har nappat på hans krok.Snabbt som attan gick man nu ut,och frågade folk vem som i första hand ser som sin uppgift att uppfostra barnen,skolan eller föräldrarna?
    För att riktigt visa hur väl det fungerar i centralorten,åkte HD:s reporterteam ut till den skola som i stort saknar invandrare.Ett foto togs på fyra pursvenska barn som skulle symbolisera den frid som råder...
    Hade man stannat i redaktionens närhet kunde man besökt en skola,som i stort består av 70 % araber och andra exotiska barn.Nu vore detta ju i högsta grad okorrekt att visa upp.Alltså mynnade det hela ut i att "organet Pravda" ansåg båda partner som ansvariga !
    Kanske därför det fungerar så illa,som det gör eftersom ena parten fullständig avstår,och möjligen även motarbetar en uppfostran enligt vårt svenska mönster.

    SvaraRadera
  2. Dom biter sig själv i rumpan en dag!!

    SvaraRadera