söndag 6 oktober 2013

Reinfeldt: "Brottsligheten faller, och Sverige har blivit tryggare."


Vi som svimmar varje dag över kriminaliteten i Sverige, som har sin mor i Landskrona, och bara idag läser om 8-åring rånad i Södertälje idag, undrar hur någon ska kunna rösta på en man som lever i en värld av bubblande pink champagne.

7 kommentarer:

  1. Det är mindre än ett år sedan det var skottlossning i Sagerska palatset. Visserligen ett förmodat självmord men i Reinfeldts egen bostad.

    SvaraRadera
  2. Det finns mig veterligt egentligen bara en sak av betydelse som Reinfeldt har sagt, som är sant. Det är det där om det sovande folket. Där hade han tyvärr ganska rätt, hittills. Kanske vi kan få honom att ha fel även där.
    Jag undrar också över hur många hundar som är begravna vad gäller dödsfallet i hans bostad. Om det stämmer med det förmodade självmordet, är det ju bara djupt tragiskt. men med tanke på alla dimridåer och krumbukter som förekommer är ju fältet för spekulationer vidöppet.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Tydligen läser han inte längre den svenska PK-pressen,som idag allt mer påminner om gamla "Kriminaljournalen"...Åtminstone jag som enbart läser över nätet,och mestadels endast rubrikerna är imponerad.
    Ett så litet land och en kriminalitet som kan jämföras med Europas större...

    SvaraRadera
  4. Undrar hur det känns att ducka under kulorna, och sen bara göra en Bagdad Bob.

    SvaraRadera
  5. Aha brottsligheten har sjunkit i det Sagerska palatset?

    SvaraRadera
  6. ha ha ha och här i Luleå går ingen säker på gatorna varken dag eller natt

    SvaraRadera