fredag 18 oktober 2013

Özz Nujen gav klappsvenskarna ett förkrympt och frånstötande ansikte.


Vad tänkte Skavlan när han bjöd in Özz Nujen till sin talkshow. Samtidigt med Jens Stoltenberg. 

Jens Stoltenberg - en av mycket, mycket få politiker som lyser rent och strålande klart på den blytunga sopstationen av maktgalna good-for-nothings. En sympatisk, älskansvärd, klok och bildad man, med ett helt livs politisk erfarenhet. En man vars kamp för demokrati, medmänsklighet och öppenhet aldrig upphör, en man som aldrig hathetsat, och aldrig låtit sig förgiftas av arrogans och maktfullkomlighet - han fick sitta i Skavlans talkshow och låta sig chikaneras av Özz Nujen, en lallande narr med verbal mundiarré.Det måste ha varit Stoltenbergs pinsammaste ögonblick, när Özz Nujen ohämmat svängde sig med imbecilla generaliseringar och grova stigmatiseringar, till den svenska fackeltågsmaffians inställsamma applåder i studion.


Özz Nujen försökte sig en gång på en utlandskarriär i USA, den varade i två minuter. Tills "skämtet" som fick honom utvisad:- I USA känner jag alltid en stor sorg efter 9/11, eftersom jag själv hade en släkting som omkom i terrordådet. Piloten i flygplanet som flög in i WTC.                                                                          RIDÅ. 

Nu vet alla i Norge och Danmark som inte redan visste det, hur illa det är ställt med land of the losers.


dagbladet expressen aftonslasket expressen

9 kommentarer:

  1. Undrar vem som är rasist ? Spy sin galla i ett trevligt program, spruta gift som en drake. Denne s.k. komiker skulle nog må bäst av att flytta till sitt ursprungsland. Att skämta om 9/11 visar på en gräslig människosyn. Bra att USA utvisade pajasen Nujen. Tycker aldrig att han har varit rolig
    överhuvudtaget och inte heller den andra pajasen, Zoran heter han visst.
    Nujens attityd skrämmer mig, jag känner hatet som han så tydligt visade mot Sverige och Norge. Stoltenberg är som alltid suverän, en riktig man skulle jag vilja säga.

    SvaraRadera
  2. Jag såg bara början av detta vidriga inslag på Skavlan i går kväll.
    Att se en förskrumpren liten bergstattare,som framhärdar i sin narraktiga offeroll ,svettandes i Armanikostymen,viftandes med armarna så att det slog gnistor från pittförlängarobjektet,som satt på handleden och som heter Rolex,kräkande ur sig floskler om svenskar och norrmän utan att bli stoppad av programledaren,men tack vare Stoltenberg som knäckte den äcklige lille lusen och täppte till truten,så fick vi sluta plågas av detta oförskämda inlägg.
    Ett så rödglödgat hat mot två folk som generöst ställt upp för denna mask som en gång kröp fram under en sten i Kurdistan för att ta sig till Svennistan för att leva gott på landets befolkning.
    Ja gott har han fått det ,det är påtagligt men när reser han hem så vi slipper se hans fula gristryne,någonsin mer.
    För vad gör han här egentligen i detta vidriga land med en rasistisk befolkning som plågat honom så?
    Ta pittförlängaren,hallick-kostymen och dra för fan åt helvete.ju fortare .ju bättre för det svenska folket.
    Örk,örk,,örk.Din vidriga lille snyltare!
    Katinka Glahd

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe...
      Helt lysande beskrivet..

      Radera
  3. Özz Nujen är en av de som kommer hit och är helt otränad i demokrati, det är dom som demonterar varje tum av vårt land.
    Han lever på att bygga upp ett hat mot oss svenskar, och tror att den som skriker rasist mest och högst vinner.
    Den här typen av människor väcker bara hat.
    Vad värre är de lydiga klappsvenskarna, som lydigt klappar händerna när agitatorn har förnedrat dem och deras land.

    SvaraRadera
  4. Vi här i Norden kan skratta gott åt oss själva och våra tillkortakommanden. Det kanske kan kallas överlevnad i den karga naturen. Att inte ge upp utan skratta åt eländet och gå vidare.
    Tyvärr kan Nujen använda detta till sin fördel för att ge ut sin hat. För han har inte kapacitet att överleva på egen maskin. Egentligen är han avundsjuk på oss. Vad har hans folk gjort för mänskligheten jämfört med oss? Många av hans lika vill bo i ett modernt samhälle utan att ha lyft ett finger för att bygga upp det.
    Till vår fördel kan också sägas, att vi hatar inte. Tyvärr är vi inte vana heller av dessa utländska hatare, så vi förstår inte riktigt dem.
    I sydliga länder, har jag hört, går inte sarkasm och förlöjligande hem.

    SvaraRadera
  5. Invandrade parasiter som hatar har ingenting i Sverige att göra. Vad är positivt med medeltida invandrare? Mörda. ljuga och våldta är tilllåtet om det sker mot otrogna enligt sharia. Ordet hora på skolgården kom med invandringen. Godhetsapostlarna pratar sig varma om mänskliga rättigheter men skiter totalt i förtryckta muslimska kvinnors rätt till ett värdigt liv. De kvinnor som vill frigöra sig mördas, blir bortgifta till att leva
    i ett helvete. Jag vet, och håret reser sig när jag hör deras berättelser.
    Ingen chans att kvinnorna på egen hand kan undslippa galenskaperna.

    SvaraRadera
  6. Inte får de nån hjälp av "jämställdhetsministern" och Sverige i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä den ministern är värdelös.

      Radera
  7. Hahaha!
    Katinka, du är ju mycket roligare än komikern från Kurdistan himself...

    /HellBoy

    SvaraRadera