torsdag 10 oktober 2013

Om Reinfeldt var en god, klok och kompetent ledare med svensk värdegrund som bas,



så skulle det inte röra mig i ryggen om han missat betala TVlicensen.

Men eftersom jag anser att han är en stor hycklande nolla med dubbelmoral, som bara springer EUs ärenden, och har saboterat vårt land i sju år, så tycker jag gott att drevet kan få gå. 

Precis som det gjorde med hans förra medarbetare Cecilia Stegö Chilò , innan hon fick sparken.

14 kommentarer:

  1. Carina.
    När jag råkade se din bild av "knähunden" Reinfeldt slog mig att du glömt bort,att det idag är" h u n d a r n a s världsdag"...Hur har du kunnat missa detta ?

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att du inte är jurist och tjänstgör i domstol med tanke på att du redan har beslutat i detta ärende. Faktum är att det föreligger olika tolkningar och innan den delen är klar finns ingen skyldig. I Sverige gäller att du är oskyldig till motsatsen bevisats./ Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Innebär att du känner dig oskyldig,trots alla dina påhopp mot allt och alla,här på Carinas blogg !
      Ni två tycks vara av samma skrot och korn....Skrämmande.

      Radera
    2. Jag refererar bara till svensk lag. Jag vet inte hur det är i Tyskland idag men på 30- och 40-talen var uppenbart alla "ickearier" skyldiga utan att de gjort något olagligt./ Linda

      Radera
    3. Utgår från att du tillhör denna grupp..Min personliga mening om dig och dina tankar,önskar nog mer än jag du skulle vädra på en annan blogg !

      Radera
    4. Vill du vara snäll och förklara vad du menar med "denna grupp".

      Radera
    5. Skulle knappast hjälpa dig med en sådan förklaring !
      Har du aldrig hört talas om ordspråket:
      Tala till bönder på bönders vis,och latin till de lärda..
      Nu tillhör du tydligen ingendera av dem. !

      Radera
    6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    7. Linda, Linda, hitta dig ett annat hem, här utgår jag från att alla åtminstone kan läsa.
      Tal om för mig vem som dömt, förutom du då?
      Ingen här har uttalat sig i skuldfrågan. Jag skriver OM Reinfeldt missat att betala licensen, och det kan väl inte ens du förneka.

      Radera
  3. Du anonyme Lars Å Månsson kan tydligen inte förklara vad du menar med "denna grupp"/ Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Denna grupp" är du och de andra godhetsnarkomanerna. Enligt Daniel Västfjäll, professor i kognitiv psykologi vid institutionen för beteendevetenskap och lärande vid LiU (Fil Dr, Tekn Dr), så har välgörenhet samma effekt på hjärnans belöningscentrum som att äta god mat eller ha sex. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4074&artikel=5670687

      Med andra ord så är du utsvulten på föda eller sex. Så skaffa dig du ett arbete, lär dig laga mat och försök att lura dig på en riktig karl (om det går) så ska du se att världen kommer att öppna sig för dig.

      Carina, plötsligt händer det. Bitarna ramlar på plats en efter en som om vi skulle passera vetandets Leonider. En bit här, en bit där och plötsligt så kommer förståelsen för hur de gravt dysfunktionella fungerar.

      Radera
    2. Absolut, det underlättar när trollen sätter betyg på sig själva.

      Radera
  4. Jag utgår ifrån att Fredrik Reinfeldt har en egen bostad och i den en TV-apparat. Om han inte har en egen bostad är han till och med mer korkad än vad jag trodde då han garanterat får respass nästa höst (halleluja) och om han då ska hitta en bostad på den överhettade bostadsmarknaden han varit med att skapa så lär inte de trettio silferpenningarna räcka långt. Men han myglar väl till sig någon bostad av något assistentbolag ha gött.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller som Björn säger, då har han väl åtminstone en mobil eller en dator, även om det säkert är du och jag som betalar dessa, så borde Hamilton jagat livet ur honom, som de gör med alla andra som har "redakapen" för att glo på svensk indoktrineringsTV.

      No worry, en avdankad makthavare behöver inte vara avdankad så länge i Sverige. Titta på Göran Persson.....

      Radera