onsdag 23 oktober 2013

Jag efterlyser ett svar.


Känner ett större och större behov av att fråga nån ansvarig varför.

Vem och varifrån kom idén med mångkultur, att endast mångfald är tillåtet, och att det skulle tvingas på oss och dominera. Vad var det för skada att behålla Europa/Sverige som det var, välfungerande, lönsamt och tryggt. Vem var emot det, och varför?

Nån som vet?

Grundidén till den här nihilistiska kulturen är att normalisera och hylla abnormt och kulturbrytande beteende. Medan traditionella och  nedärvda normer antingen tigs ihjäl eller förkrymps socialt, skriver Lawrence Auster mycket välformulerat och sjuhelsikes klokt.


6 kommentarer:

  1. Den frågan har jag ställt mig i flera år nu, tyvärr gör svaret som jag börjar ana att många nog skulle vilja förse mig med foliehatt.
    Men drar man linjer mellan punkterna träder bilden av NWO fram.
    En elit (Bilderberg?) vill splittra oss för att få makt. Europa, framförallt Nordeuropa, måste splittras och brytas ner för att denna "upplysta" elit ska få den makt de åtrår.
    Jag hoppas att jag är paranoid och att jag inte har rätt.

    SvaraRadera
  2. Tror inte nån av oss är paranoida, Anna. Om det vore så, önskar jag innerligt att alla svenskar vore mycket mer hälsosamt paranoida.

    SvaraRadera
  3. Carina, jag har heller ingen aning. Vaknade bara en dag och fick höra att
    det står inskrivet i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt land.
    Mig veterligt är det sossarna som sett till detta. Mycket som mörkas i landet Sverdistan. Pratar så vackert om demokrati när vi i själva verket går mot diktatur. Det sjuder under ytan.

    SvaraRadera
  4. Du är som sagt inte ensam, Elisabeth,vi är alla lika bortkollrade. Men nån måste ju veta var idén kom ifrån, ursprungligen - innan den som en löpeld diktatoriskt infördes över huvudet på Europas folk.
    Nån som vet var svar kan sökas?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många svenskar vet inte ens att Sverige är ett mångkulturellt land, ser bara frågande ut när jag påpekar det.
      Lyssnar ofta på p1 och där är ämnet islam titt som tätt och nu börjar det stå mig upp i halsen. Sen har vi en ny biskop
      som säger alahu akbar i kyrkan, allt för att blidka och krusa. Det kommer inte att hjälpa för en vacker dag mister kristna skallen om galenskaperna fortsätter.Det hände häromdagen semester landet Egypten.

      Radera
  5. Teflonsvenskarna, har dom ingen som helst överlevnadsinstinkt. Islam verkar vara ämnet för dagen i hela världen - hur blev det så. Tig ihjäl!

    SvaraRadera