onsdag 2 oktober 2013

Islamiseringen av Sverige pågår konstant. Men Ingegerd Stenkvist (S) tycks vara helt besatt av Hitler.

Många har protesterat mot att Svedala kommun serverar halalmärkt kyckling på skolor och äldreboenden, två motioner har lämnats in till beredningen för samhällsbyggnad och tillväxt.
Men Skolinspektionen har yttrat sig, och serveringen strider inte mot skollagen.

Vid slakten läser en rättrogen muslim över djuret och produktionsbandet vänds mot Mecka, djurskyddet är sämre och djuren utsätts för ett större lidande.

Sverige har valt att betrakta sig som ett sekulärt land, och det råder religionsfrihet här, alltså måste vi få äga rätten att slippa äta religiöst välsignat kött.Men den hysteriskt okunniga sossetanten Ingegerd Stenkvist, menar att protesterna mot att äta denna mat, handlar om rasism (?!?).

Jag tror att Ingegerd Stenkvist och svenska politiker i allmänhet har tomtar på loftet och en sjuklig besatthet av Hitler.Och att de istället borde ägna sig åt att försvara vårt land mot medeltida religiösa värderingar i stort som smått. 

Och om mina föräldrar eller barn drabbades av detta djurplågeri, och denna politiska smygindoktrinering, skulle jag och dom húngerstrejka tills svensk kyckling står på bordet.

4 kommentarer:

  1. Du menar denna: http://www.youtube.com/watch?v=ARiKVeDdt-Q

    Ingegerd Stenkvist har inte ens tomtar på loftet. Där helt tomt och tyst.

    SvaraRadera
  2. Halalslaktat kött är för mig som kristen, kött som offrats till avgudar. Det är något som innevånarna i Svedala ta i beaktande när de kontaktar kommunledningen. Precis som muslimerna vill ha sitt halalkött, så måste jag som kristen erbjudas ett alternativ, annars faller ju religionsfriheten. Jag är också av åsikten att religionsfrihet och också innebär frihet från religion. Det måste då innebära att jag har rätt att få konsumera fläsk och icke halalslaktat kött.

    SvaraRadera
  3. Tack för länken, inlagd i bloggen! Fattar! Det skramlar inte ens.
    Instämmer absolut Jacobsson, hoppas nån rotesterar mot dårpippin.

    SvaraRadera
  4. Vem orkar höra detta gnäll! Tror ni barn som äter halalmärkt kyckling konverterar till Islam? Fruktansvärt löjlig debatt och det var bra att kommunen stod på sig.
    Bilden ovan speglar ju debatten jättebra, det visar verkligen vilka bra argument ni har. Eller bilden kanske kommer direkt från det danska slakteriet?
    Lägg tiden på något bättre som räkna löv som faller från träden!

    SvaraRadera