torsdag 17 oktober 2013

Islamisering pågår. Och jag känner bara stort förakt för västs kryperier.

-"DET ÄR VI SOM HAR POWER OCH SÄTTER AGENDAN!"

I Britain’s skolor har man haft en regel om att eleverna bara får bära ett enkelt metallsmycke till uniformen.  Så en lärare konfiskerade tillfälligt en av elevernas islamska jättehalsband, som hon lekte med, och svängde runt de andra barnen i klassrummet. 

Men aja-baja då tog Muhammed Tariq, 34, sin sin upprörda och får man förmoda djupt kränkta dotter Saniya ur skolan. Varpå skolan omedelbart gjorde en U-turn och tillät alla smycken.Emellertid kommer Mr Tariq att behålla sin dotter hemma ytterligare en vecka, efter att han dömt lärarna för att ha "förolämpat islam".



5 kommentarer:

  1. Det måste vara ett eller flera grundläggande fel på västvärldens bestämmande politiker. Som sprider sej nedåt i de olika organisationerna. Det är lika oförklarligt att de som kommer hit, till europa, vill ha med sej allt det de flyr ifrån. För mej har det sedan länge bara funnits ett argument, eller en åsikt, som motvikt mot den typen av krav. Anpassa er, eller flytta till, för er, ett bättre land. Det finns inte på den politiska kartan idag. Kanske lite morrande från den politiska oppositionen och vaga protester från det skambelagda och grundlurade "folket". "Inget att bry sej om" antar jag att etablissemanget anser. Deras värld är inte vår, kan man väl utan överdrift säga.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Se dagens Dick Erixon Blogg
    Verkar en mycket vettiger man.
    Kanske,kanske.
    Halmstrå.
    Men även ett sådant kunde man rimma på om man var en kofferikaptens son från Jakobstad...

    Skepparn

    SvaraRadera
  3. Det är helt ofattbart att en enda religion kan få alla att falla ner som viljelösa mattor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ofattbart att 7-klövern inte ser att vi håller på att ramla över stupet rakt ner i kloaken. Efter att ha sett den allmänpolitiska
      debatten med Björn S. Kent E. Jonny S. och Rikard J. så framstår deras motståndare som fega, rädda, och okunniga töntar.

      Radera
  4. De MÅSTE se. Men har en dold agenda.

    SvaraRadera