fredag 4 oktober 2013

EU-president Barosso är hundra procent säker på att inget land kan ta sig ur EUs klor.


David Cameron’s plan att ta tillbaka makt från EU är "dömd att misslyckas", hävdar Jose Manuel Barroso. 

I en provokativ utmaning kallar EUpresidenten, Camerons planer för "strunt", och att det är omöjligt att förvänta sig att de andra medlemsstaterna ska gå med på några som helst fundamentala förändringar.Premiärminister Cameron har satt sin heder och ära på att försäkra sig om ett nytt avtal inför valet 2017 om ja-eller-nej till EUmedlemskapet.

EU med Barroso är en sovjetstat, och har samma rigida och totalitära struktur som Hitlers tredje rike. Barroso är en arrogant idiot, som tagit Europa som gisslan, och hans förakt för Cameron och de andra medlemsländerna som protesterar mot den överstatliga maktfullkomligheten, kommer att driva saken till sin spets. 

Det kommer att bli mycket dyrt för oss andra, när UK lämnar det sjunkande skeppet 2017.



3 kommentarer:

  1. För att riktigt sätta vikt bak sina ord,gjordes i går en TV-intervju med denna stora härskare.Här tog han klart avstånd från att EU,skulle förbjuda hårfrisörskor att själv få välja s k o t y p !
    Sådana saker hör hemma på de olika ländernas agenda.Alltså en helomvändning från EU,efter förbudet mot krumma gurkor och bananer. Ändå något positivt från högsta håll..

    SvaraRadera
  2. Reinfeldt med sina kumpaner kuppade igenom både EU och multikulti att skrivas in i grundlagen. När man påtalar detta i olika diskussioner ser de flesta ut som frågetecken. Det hade vi ingen aaaaning om, så kan de väl inte göra? Det är just det, de flesta har ingen aning om vad som försiggår i det här landet. De ser och läser bara på mainstream-media. Där blir man inte upplyst om sanningen precis. Jag kan tro att det blir dyrt att komma ut ur den destruktiva och abnormt växande amöban EU. Frågan är ju också hur dyrt det blir att stanna kvar. Inte bara på det ekonomiska planet. Att jag röstade ja för ett EU-inträde, så som det presenterades då, är ett av de felaktiga beslut jag ångrar mest.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nåja John Hood Jr,. Jr., Jr., Jr., &Co var inte ensam, hade god hjälp av "tre till".

      Du ska inte vara ledsen för EG, det är en god tanke som tyvärr genom EU dragits minst ett par varv för långt, minst.. Tror fortfarande på det (men inget ytterligare än så).

      Radera