onsdag 18 september 2013

Vi andra är bara djävulens redskap och orena grisar. M - ett litet blått paket

utan snören.

4 kommentarer:

  1. ej strömlinjeformad2013-09-18 08:35

    Jag är sannerligen kritisk mot moderaterna och deras arbetsmarknadspolitik och mot Livets Ord (trots eller kanske just för att jag själv är kristen). Men i dag är risken snarast att man av rädsla att stöta sig med någon bara vågar välja strömlinjeformade och blankpolerade medelmåttor utan tillstymmelse till lik i garderoben för offentliga ämbeten. Då fördrar jag hellre en färgstark, av livet något kantstött person som har gjort misstag, fått sina törnar, men vuxit som människa!

    SvaraRadera
  2. Precis som du, om personen är färgstark, kanstött, har gjort misstag, fått sina törnar och vuxit som människa, då är den personen precis som alla vi andra, och jag skulle mer än gärna rösta på en sådan person.
    Men om personen är extremradikal i sina åsikter om t.ex andras tro/otro, homosexuella, kvinnor, och baruppfostran, under ytan. Då får det vara.

    SvaraRadera
  3. Jag tar Svantesson hundra gånger hellre än Waberi. Även om hon är en fundamentalist så är hon "vår" fundamentalist. Den andre är anhängare av en fundamneta extrem lära som förespråkar "mycket sen abort" för ickeföljare.

    SvaraRadera
  4. Mycket intressant hur media var på hugget mot Livets Ord, men inte mot Islam....

    SvaraRadera