lördag 14 september 2013

Slöjan och religionen som vapen mot arbetsgivarna.


Man blålurar arbetsgivaren, söker jobb utan slöja, två veckor senare dyker man upp på jobbet - med slöja.När arbetsgivaren frågar ”varför hade du  inte slöja på dig första gången”, har man inget svar, men talar om för de blivande arbetsgivarna att det ska dom skita i för "det är personligheten och prestationen som räknas".

Sen går man till media, utövar sin makt i korrekthetsängslighetens mediala högborg, får drygt skadestånd hos DO.  Extrabonus förstås, om det är den svenska rasistarbetsgivaren som får slanta av, och dessutom hängas ut av Ullenhags elit-hatar-svenskar-maffia.

svt

3 kommentarer:

  1. Vi svenskar måste börja bli mer förslagna. När den här taqqiyya-taggade muslimen dyker upp i slöja och ska börja en provanställning så säger man bara: "- Ursäkta, vem är ni?". Om personer uthärdar och propsar på så säger man "- Det måste uppenbarligen ha blivit ett missförstånd, jag har kommit överens med Karin Svensson att hon skulle börja idag.". Och när sedan pressen kommer på två röda sekunder får man inte vika ifrån storyn.

    Sist men inte minst; SKRIV ALDRIG PÅ NÅGOT PAPPER OM DU MISSTÄNKER ATT DU HAR ATT GÖRA MED EN MUSLIM!

    SvaraRadera
  2. Absolut. Är så less på svenskar som låter PK dra ner byxorna på dem. Fast just i det här fallet var arbetsgivaren strong, men vad hjälper det när Sveriges diskrimneringschamps kommer in i bilden.

    SvaraRadera
  3. I det här fallet anser jag att det är värre att ljuga och föra bakom ljuset för att få det så många ärliga ungdomar vill ha. Än att som arbetsgivaren försvara sin rätt att ha en neutral arbetsmiljö.
    Muslimerna gör det svårt för sig, när de gör sig kända som fräcka och svårhanterade på arbetsmarknaden.

    SvaraRadera