söndag 29 september 2013

Min debatt med Erik Pelling, S är över. Vem vann?

SR

7 kommentarer:

  1. Utan tvekan Erik Pelling./ Curt H

    SvaraRadera
    Svar
    1. Curt, hur motiverar du det omdömet?
      För mig var det uppenbart att Carina avgick med segern. Hans länkar var ju bara en bekräftelse på att det är helt accepterat att kalla SD främlingsfientligt, men det säger inget om sanningshalten i påståendet.

      Radera
  2. Anna, jag litar massor mer på dig än på ytterligare en indoktrinerad nickedocka, som nöjer sig med att tänka som alla andra. Dessutom tror jag att Curt kan vara ett alias.

    SvaraRadera
  3. Jag såg nu att min kommentar på SR:s sida kom in och försvann. Få se om de plockar bort den igen.
    Vad var stötande i det här:
    Granskningsnämndens beslut kan tolkas som att man är främlingsfientlig om man inte är kulturrelativist. Jag förmodar att det är din uppfattning också. Detta är bara tyckande, ett tyckande som jag tvivlar att majoriteten av svenskarna ställer upp på. Att hävda att alla kulturer är lika värdefulla är ren idioti. En del kulturer är förtryckande och rent inhumana.
    Samtliga partier i Sverige har skelett i sina garderober när det gäller sånt som nu ses som oacceptabelt i synen på folk och raser, men det är bara SD som ständigt konfronteras med sitt förflutna.
    Har du några reella bevis för SD:s främlingsfientlighet, eller hoppas du bara att folk ska acceptera ditt återkomma tillmäle som en vedertagen sanning och nåt ”som alla vet”?

    SvaraRadera
  4. Jag hann läsa din kommentar, Anna! I min åsikt - oklanderligt och välformulerat. Skrämmande, fast inte förvånande i förtryckets Sverige.. Mest förvånad att mina inlägg publicerades.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var förvånande. Det kan vara så ibland. De startar med den goda föresatsen att vara "öppna" men får de för mycket pisk från olika håll slår de igen porten, de tyar inte mer.
      Jag har postat kommentaren igen, så jag får se...

      Radera
  5. Anna, du var droppen. Se det som en komplimang!

    SvaraRadera