torsdag 12 september 2013

Mångkultur = Inbördeskrig.

Lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig. Smaka på orden. Det är vad ni befinner er i. Ett lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig.


Ord och inga visor:




Göteborgsregionen har haft precis så många skjutningar som regionens politiker förtjänar. 

Det har inget att göra med utanförskap, brist på fritidsgårdar, strukturell rasism eller andra floskler som haglar i det snömos som döljer bristen på idéer, tankar och initiativ. Det har att göra med en konsekvent politik som gör allt för att dölja faktum som att det är enklare att sitta hemma än att jobba, storleken på samhällets alla understöd gör det oftare lönsammare. Ungdomsarbetslösheten beror till allt större del på att man inte vill eller behöver jobba.
Inga krav ställs. Inga frågor. Bara utbetalningar i en regnbåge av täckmantlar.
Politikerna har helt tappat kontrollen över utvecklingen i Göteborgs alla ghetton. Ni borde veta hut.

Det handlar helt enkelt om territoriell uppdelning av revir för utpressning, beskydd, prostitution och knarklangning. Medan ni satt på piffiga seminarier så övertogs era bostadsområden av de kriminella och förvandlades raskt till ghetton.
Ni politiker har, genom er oerhörda naivitet och blåögdhet, bjudit in gängen till er stad. Bloods och Crips i Los Angeles tittar på er med beundran. 

svt

4 kommentarer:

  1. ...och inget av detta är något som göteborgspolitikerna ens det minst reflekterar över. De självklara anledningar, det man sen länge VET skapar skottlossningar i andra länder och storstäder.
    Nej i det kultiverade Gbg är det inte så, man ska bekämpa detta med att göra det svårare för dem med LEGALA vapen?
    Hur j-a dum får man vara om man tror att det är legala vapen som används. Europa flödar ju av gamla billiga östatstvapen och gränserna är öppna.

    SvaraRadera
  2. Del II
    Hav överseende med mina grammatikgrodor ovan, det är nog för tidigt på morgonen.
    Min upprördhet över dessa politikers totala ovilja att ens ta till sig basic information/känd kunskap och det gränslösa hyckleriet inom gruppen gör mig sk-tfö-ad....
    Man talar om allt annat UTOM det väsentliga!
    Förnekelse, inskränkhet, tunnelseende, brist på verklighetssyn, raden av galenskaper utövade hos "våra" politiker börjar bli lång.
    F-låt mitt utbrott men..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår till fullo ditt "utbrott". Har haft några själv som skriftligen har hamnat här. Det du tar upp brukar väl ibland nämnas om som elefanten i rummet. Det vill säga, de flesta ser problemet och har identifierat det. Men ingen vill säga något, det är inte politiskt korrekt. Detta slitna uttryck, vars innebörd snart har förstört ett helt land, snart sagt en hel civilisation. Man blir så trött på skiten. Men det är väl en del i etablissemangets taktik så det gäller att hänga i. Av ren tjurig envishet, om inget annat. Låt "dom" inte vinna. Inte politikermaffian, inte genusmaffian, inte någon maffia överhuvudtaget. Låt förnuftet ta tillbaks samhället. Låt inte, som nu, små särintressen styra majoriteten.

      Skogis.

      Radera
  3. Delar till fullo utbrottet ända in i märgen.

    SvaraRadera