fredag 27 september 2013

I Sverige måste du vara rom,


för att få känslomässigt översvallande mediasympatier, krälande empati, och veckovis med  alla fulmedias snyftreportage i ett aldrig sinande indignationshav. Ask, Ullenhag och statsministern, skäms, böljar sig som maskar, kysser romfötter och lovar hulkande ursäkter miljoner med pengar, personliga ursäkter, bot och bättring.

Men om du är ung flicka utan specifik PK-stämpel, då kan du ligga där i det mörka rummet inlåst med sex unga Tenstaberikare med kvinnosyn från medeltiden, som inte ens vistats i Sverige mer än 5 år. Dom kan gangbanga dig en och en, eller två och två, medan alla andra håller fast dig, köra in sina penisar i din mun tills du kräks, dom kan kalla dig hora, loska dig i ansiktet, och hota med stryk om du skvallrar -  utan att svensk lag lyfter ett endaste litet argt varnande finger.
Sen gangbangar Svea Hovrätt den arma flickstackarn en gång till, när de dömer efter lex multiculti och ifrågasätter hur "korrekta iakttagelser" den brutna unga flickan kunde göra i ett mörkt, låst rum där okända personer kom och gick.......

Så kör hårt Tenstaboys, se bara till att kvinnan förgrips och våldtas i ett mörkt rum så är det fritt fram! 

Ni slipper  tom två veckors lövkrattning i samhällets tjänst, som tingsrättsnissarna hostat upp med.


13 kommentarer:

  1. Ja fy fan!! Jag mår illa varje dag, för varje dag läser jag om sådana här fall i vårt land. Får inte folk nog??!! När ska vi börja återupprätta VÅR heder? När skall dessa monster jagas tillbaka till de mörka hålor de kröp fram ifrån? Hade jag varit förälder till denna stackars tös så hade jag inte kunnat hålla mig till att knyta näven i fickan och vända andra kinden till. Jag hade givit mig ut på gatan och jagat fatt på varenda en och sett till att de fick ett straff (i mina ögon värdigt) och sedan hade jag åberopat tillfällig sinnesförvirring!

    SvaraRadera
  2. Folk i stugorna vet inget om sånt här. De sitter fortfarande och gråter över de arma romska baaaarnen. Och skäms och vojjar sig över vårt rasistiska land.

    SvaraRadera
  3. Nej, men det är var och ens ansvar att ta reda på fakta. Förr eller senare måste man vakna upp. Det gäller allt, inte bara invandring och dess baksidor. Man ska vara jäkligt noga med vad man stoppar i sig både vad gäller mat och mediciner...likadant med vacciner. Inte lita på att myndigheter vill oss väl. Allt måste lusläsas. Jag har blivit kallad foliehatt...vet inte hur många gånger. Jag är bara en vanlig mamma som vill mina barn och andras barn väl och jag tycker vi går en skrämmande framtid till mötes när vuxna människor bara säger tack och amen till allt som staten och myndigheterna tutar i dom. Som sagt, hade det varit min dotter som hade råkat ut för dessa monster så hade både jag och min man inte vilat innan sista förövaren ligger 2 meter under!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heder åt sådana människor som er båda..
      Landet Absurdistan har med dagens hovrättsdom visat, att nu renodlad anarki införts !

      Radera
    2. att du har patos, visste jag.

      Radera
  4. anonym, din patos berör mig och gör mig hoppfull, tack.

    SvaraRadera
  5. Hoppet är det sista som lämnar människan, sägs det.
    Jag ser att det finns människor som väljer att lämna vårt vackra land för att de inte gillar utvecklingen som sker här. Man gör självklart som man vill men jag tycker det är fegt. Detta är VÅRAT land! VI måste kämpa för VÅRA rättigheter och VÅRT arv! Ingen annan kommer att göra det åt oss. Det känns nu mera som typiskt svenskt att lägga sig platt på rygg och låta regerande ta vad man vill ha. Man låter sig våldtas och rånas utan att protestera. Det är våra bröder, systrar, mammor, pappor, mor och farföräldrar och barn som får lida under rådande regim. Och vad gör vi? Vi tittar på bonde söker fru och Idol och låtsas som att allt är som det var förr. Man vill ju inte bli uppfattad som rasist eller främlingsfientlig! Det är ju det värsta som kan hända...tydligen! Vi får väl se. När tillräckligt många blivit offrade på mångkulturens altare, då undrar jag, om det värsta som kan hända en är att bli kallad rasist.

    Har 200 år av fred och frihet gjort oss passiva? Har vi fått kämpa för lite? Det kan nog vara så. Vi har varit det perfekta folket att invadera. Snälla, godmodiga, fredliga, alldeles för nyfikna, och lättpåverkade.
    Vi ska pådyvlas världens största skämskudde, för vadå?
    Indoktrinering och hjärntvätt sedan 70-talet har gjort oss ängsliga och veka men folk börjar att vakna upp så smått. Men det tar alldeles för lång tid! Det finns alldeles för många nyttiga idioter. Vart tog vårt så kallade vikingablod vägen? Det måste koka rejält vid det här laget men ändå knyter man näven i fickan och drar iväg till jobbet varje morgon för att göra sin plikt. Vi är inte ett skit bättre än Nordkorea, men jag tror och hoppas på bättring. Nu drar jag iväg känner jag...efter ännu en natt av avbruten sömn (har ett litet gossebarn på 7 månader som inte vill sova).
    Ta hand varandra där ute. Ställ upp och säg ifrån om ni ser något som inte känns rätt. Framtiden är nu och vi formar den här och nu.
    Lev väl.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ställer mig själv fråga rätt ofta om det är jag eller omgivningen som är galen och därför är det alltid en tröst när jag inte är ensam om mina tankar. När man då hittar inte bara en men flera som stämmer blir man lätt euforisk.

      Att vi hamnat där vi hamnat beror på stor del att vi är fredsskadade, det är samma som många som råkat ut för katastrofer men överlevt vittnar om. "- Varför jag?" Anledningen till att vi kunde hävda neutralitet under andra världskriget var att båda kontrahenterna var beroende av svensk järnmalm och svenska kullager och att försörjningen skulle ha upphört genom att produktionsanläggningarna hade sprängts vid första tecken på invasion oavsett varifrån.

      Den andra biten är att tack vare att vi hade förmåga att stå utanför kriget så hade vi en flygande start och vårt välstånd växte så att det knakade och vid tidpunkten för Erlanders avgång så hade vi ett samhälle som var optimalt. Nu är människan till naturen så att vi kan inte stanna i tid och dels så började man skruva allting ett varv för mycket och dels började "vi" att lägga "oss" i resten av världen. Om det berodde på att man hade tråkigt hemma ska jag låta vara osagt. När "vi" så småningom blir normala så ser jag fram emot en avhandling i historia i frågan, "Var Lisbeth så tråkig?".

      Den tredje orsaken är att marxisterna kom igen efter en räcka av nederlag sedan 1917 då man i stort sett endast lyckades erövra Ryssland som visserligen ockuperade en drös med centraleuropeiska länder men det är invasion inte revolution som betraktas som mycket finare.

      Tillsamman med världshistoriens dittills största generation och genom att man infiltrerat kultur och media, inte minst i USA, så hade man skapat världens största hord av nyttiga idioter. De föregående och de efterföljande åldergrupperna är inte smittade i samma grad så här finns hoppet.

      Jag för själv en lågintensiv kampanj som går ut på att i första hand få vänner, bekanta och andra att "tokrösta" i kommande val till europaparlamentet. Med 20 platser av 766 så spelar det ingen roll vilka vi skickar dit och då kan man lika gärna göra en markering.

      Om vi inte lyckas skrämma skiten ur Reinfeldt, Ohlsson, Ullenhag, Löfven med flera får väl Åkesson & Co chansen att visa vad de går för i vårt närmaste parlament tre månader senare.

      Radera
  6. Tack för sammanfattningen Argus. Du sätter ord på mina tankar. Jag uttrycker mig icke väl i text men jag har ett munläder som få rår på. Mitt största problem vad gäller att prata är dock att jag kan bli lite väl eldig och intensiv men jag håller på att lära mig att "dra i bromsen".
    Jag gör som du, informerar arbetskamrater, vänner, bekanta och släktingar om hur det egentligen står till bakom tidningsrubriker och redigerade nyheter. Jag försöker göra det på ett sätt så att de själva får upp intresset av att söka alternativt på nätet. Jag har märkt att väldigt många egentligen vet att läsa mellan raderna. Problemet är att de fortsätter rösta som de alltid har gjort för "man kan ju inte rösta på Sd, det är inget bra alternativ". Sedan kommer alla uttjatade mantran om rasism, nazism, fan och hans moster. Jag brukar då försiktigt fråga om de varit inne och tittat på Sd hemsida och där gjort sig en uppfattning om partiet eller om de läst vad main stream media vill att de ska tänka? Det är mycket effektivt att ifrågasätta om en människa har en egen vilja eller uppfattning. De flesta tror faktiskt att det är deras egna åsikter de lägger fram. När det går upp för en person att den blivit förd bakom ljuset blir den oftast arg och ilska kan ibland vara bra. Det kan ibland vara just ilska som väcker en "sovande" människa.

    Jag känner också som du att man är ganska ensam med sina tankar och att det är skönt att veta att det finns fler. Och vi blir fler och fler om vi fortsätter kämpa.

    Ett ljus i mörkret.

    SvaraRadera
  7. anonym, klok med patos och munväder, du har en månad på dig att kandidera för SD. Sverige behöver dig!

    SvaraRadera
  8. Haha, jag skulle nog inte platsa inom politiken. Jag brukar säga det jag tänker när jag blir upprörd. Skulle nog åka ut ögonaböj om jag blev invald. Men visst jag har det i blodet (politiken alltså). Min morfar var kommunalnämndsordförande i min hembygd i många år, för dåvarande bondepartiet (tror han vänder sig i graven när han ser hur centern förvaltat sitt arv). Jag är väldigt intresserad av politik. Som det ser ut just nu, med en liten prins på min arm, har jag nog varken tid eller ork. Några år framåt kan det nog dock vara en möjlighet.

    Fram tills dess får jag hålla min "strid" på nätet och vid fikabordet :)

    Gillar inte mitt namn "Anonym".
    Tina heter jag *sträcker fram högern"!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevligt att du hittat hit, Tina. Här kan man för det mesta diskutera lågmält utan att talibanerna sticker upp sitt fula tryne.

      En sak har jag lärt mig med åren, den som blir förbannad förlorar. Så när jag känner hur blodet kokar, och det är ofta nu för tiden, så hummar jag bara tills blodtrycket gått ner.

      Vänner och bekanta tycker att jag ska engagera mig i politiken, troligen på grund av min svada, men det finns inget parti som jag vill ha. Alla partier, eller i alla fall de flesta, har något som appellerar men också sådant som stöter bort.

      Många bäckar små blir till en å som bekant och det viktiga är inte vad vi gör utan att vi gör något, hur litet som helst. Själv för jag en lågintensiv kampanj att man ska rösta på SD i Europaparlamentsvalet. Eftersom det i stort är betydelselöst så kan många tänka sig att proteströsta men det är inte det som är grejen utan att provocera de andra så att de tappar masken; http://www.youtube.com/watch?v=g5VjuPsT-84 och då kanske svenska folket kommer underfund med vem och vilka man har att göra med.

      Den viktigaste frågan just nu är att få stopp på vansinnet innan vi svenskar är ett minne blott.

      Ett litet tips, "Svara som;", "Välj profil", "Namn/webbadress" och sedan fyller du i vad du vill bli känd som. Webbadress är en option men du kanske ha en blogg?

      Var rädd om den lille, men inte för rädd, för vi behöver någorlunda modiga män (och kvinnor) också i framtiden.

      Radera
  9. Tina, angenämt! Argus, angenämt!

    SvaraRadera