fredag 27 september 2013

Hypokriten och lismaren Camilla Lundberg hetsar offentligt mot hel folkgrupp.

”Gomorron Sverige” anmäldes fem gånger till Granskningsnämnden efter en paneldiskussion i onsdags.

SVT-journalisten Camilla Lundberg, recensent av klassisk musik och medverkande i ”På spåret”, 2009, vädrade sina stinkande unkna fördomar offentligt:– "Det är ingen tillfällighet att det här romregistret kommer från Skåne. Det finns en ingrodd främlingsfientlighet där. Jag blev inte förvånad."

I anmälningarna kallas Lundbergs ordval för "påhopp på skåningar", "hets mot folkgrupp", "förtal av en hel grupp människor - skåningar", "kränkande" och "stötande".Camilla Lundberg fnyser korrekt med stiff upperlip:  

-" Det är till att vara lättkränkta!" Det är uppenbart att kränkningar är smällar som alla skåningar måste ta, men inte alla romer.


Dom här motbjudande typerna som säger sig stå för fördomsfrihet, och sen slänger ur sig vanhedrande och skymfande förtal om andra, i Lundbergs fall en hel folkgrupp, hur står de ut med att se sin vämjeliga dubbelmoral i spegeln varje dag?

3 kommentarer:

  1. Ja, "Ack huru ont det gör att höra lössen hosta". Ane den gamle(?). Kanske liten tröst till dig Carina- Fina/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  2. Visstärdetså, men märkligt ändå att de som gormar högst är de värsta förtryckarna.

    SvaraRadera
  3. Ska det gå åt helvete, ska det gå med musik, eller hur Camilla Lundberg?

    SvaraRadera