lördag 28 september 2013

Hur länge ska politiker som Erik Pelling S, få blåljuga svenska folket rakt upp i nian och sätta demokratin ur spel?.


Oppositionsrådet Erik Pelling i Uppsala,  framhåller att Socialdemokraterna i valrörelsen inte kommer att låsa sig vid att tillhöra ett rödgrönt block:
– "Vi är öppna för olika konstellationer. Det viktiga är att vi får en progressiv kommunledning, som har högre ambitioner för Uppsala och som inte har för avsikt att samarbeta med de främlingsfientliga." 

Den här allmänt vedertagna smygindoktrineringen och medvetna manipulationen, att framhärda med att etikettera SD som "främlingsfientliga", och som ett demokratiskt valt parti som man av illa dold högfärd, men med noll respekt för sakförhållanden,  tillåts stämpla som individer non grata, ger mig gallfeber. 

Vet ni hur vanlig och utbredd denna anomali är i vårt land? 

Jo, det ska jag berätta för er. Den är så omfattande och förhärskande att ingen ens reagerar längre. Knappast ens vi, som faktiskt öppet ser hur etablerade politiker och journalister sprider sin vådliga förgiftning. 



Min fråga till ErikPelling: Hej Erik, läser på SR idag att ni i S " inte har för avsikt att samarbeta med de främlingsfientliga."

Jag blir tacksam om du upplyser mig om vilket parti som är "främlingsfientligt", och vad du har för belägg för det, länkar, tack! Och varför du anser det vara din uppgift som folkvald att arbeta för att utestänga andra folkvalda politiker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar