tisdag 24 september 2013

"Försäkringsspecialist" Inger Fernholm, en av AFs barmhärtiga samariter.


Arbetsförmedlingen har medvetet brutit mot reglerna i arbetslöshetsförsäkringen, och låtit bli att anmäla arbetssökande som inte kommit till möten som de måste gå på. I så många som tre av fyra av de undersökta fallen har handläggare i praktiken hjälpt till att fuska - och sett till att pengar felaktigt betalats ut. 

Försäkringsspecialist Inger Fernholm tycker att reglerna om återbetalning av arbetslöshetsersättningen är "för stränga" och att "straffet är för hårt". Men erkänner inte att man medvetet har "låtit bli" att följa reglerna, utan mera att "man måste ta hänsyn till den person man har framför sig....." 

I 76 % av fallen har alltså personal på AF tagit våra skattepengar och givit till människor som fuskat, för att det är synd om dem. 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är ingen fan av alliansens omänskliga piskpolitik. Och det här är förmodligen bara följden av att fisken har ruttnat sönder uppifrån och ner. Och om det kan festas upp, skänkas bort, och om det kan snos 20 miljoner från biståndspengar, kan ju ingen bli förvånad när enskilda AF-"specialister" leker allmosor med allas våra pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar