onsdag 18 september 2013

Både här och där. Vålds- och kulturvänstern är våldsamt besatta av ras.


Mycket mer än någon annan. Och de är besatta på ett egendomligt och sjukt vis, och detta paralyserar debatten. 

Låt os besöka en plats som vänsterns fixeringar har gjort livsfarlig, språket, kan du till exempel dagens "korrekta" ordbruk för "etnisk minoritet"? Kanske tror du att det är just "etnisk minoritet"? Fel. "Etnisk minoritet" i USA dömdes nyligen ut som ofördelaktig, eftersom ordet "minoritet" när det följer ordet "etnisk" antyder att icke-vita alltid är numeriskt färre (jag hittar inte på!). Den här veckans acceptabla term är Svart och Etnisk Minoritet.

Några vänstertrendnissar säger också " människor som är färgade", medan det likartade ordet "färgad" är fullkomligt oacceptabelt. "Svart" tycks också vara OK, men inte "svarta".  Och det är vänstern och liberalerna som äger denna besatthet när det gäller ras. I själva verket är de spegelbilden av hur apartheid-afrikaaner testade hårets krullighet med blyertspennor, de är kusiner med slavägarna som undersökte läppar och tänder efter negroida drag. De har helt tappat förståndet. 

Vad värre är, vänsterns ändlösa och tvångsmässiga pladder om ras driver bara alla andra till förvirring. Och dränker alla andras förnuftiga röster.


telegraph

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar