måndag 30 september 2013

Argus härskar på SR!


- Sveriges längsta statsminister, Tage Erlander sa så här 1965: "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden."Var Erlander främlingsfientlig? Naturligtvis inte, aldrig har så många som under hans period som regeringschef fått möjligheten att komma till Sverige och arbeta sig till en framtid. Nyckelordet är här arbeta, idag råder, tack vare globaliseringen och kortsiktiga politiska beslut, inget behov av arbetskraft. Tvärtom så har vi ett överskott på närmare en halv miljon arbetsföra utan sysselsättning.De som kommer idag som inte besitter specialistkunskaper förvisas med berått mod till utanförskap och sysslolöshet i områden där få andra vill bosätta sig. Detta är i ordets rätta bemärkelse både främlingsfientligt och omänskligt. Den som till äventyrs påtalar detta blir med ett ögonblicks varsel utan anledning kallad rasist.Socialdemokraterna har nu ett gyllene tillfälle att rehabilitera sig själva genom att söka sig tillbaka till rötterna och återlansera den politik som de hade när både de och Sverige var på topp. Vågar ni ta steget kommer väljarna att belöna er annars riskerar ni att lida sotdöden. Argus.

Men Argus, förvänta dig inte att en maktkåt nysosse som Pelling ska förstå och ta till sig, han kommer att bemöta dig med sitt enda vapen: -"Du är främlingsfientlig, för det bara är så!"

SR

4 kommentarer:

  1. Åh jag ber, först får jag ett namn och sedan en dräkt och ändå är det nästan tre månader till jul. ;-)

    Jag hoppas att Pelling besvarar kommentaren för jag försökte formulera det så att det blir som att spotta i lovart, allt kommer tillbaka och träffar en själv.

    Nysosse var förresten ett bra uttryck, det ska jag lägga på minnet.

    SvaraRadera
  2. Haha, nu vet du hur jag ser dig! Men nån kommentar kan du inte vänta dig, vännen. Debatten är stängd. Så du fick sista ordet, vilket gläder mig oändligt!

    SvaraRadera
  3. Underbart :)

    //Tina

    SvaraRadera
  4. Grattis Tina, trägen vinner!
    från en enveten till en annan!

    SvaraRadera