måndag 9 september 2013

Anders Lindberg ville, ville, ville så gärna att lyncharna i Malmö skulle vara vita svenska SDare.


Ingenting kan få Anders Lindberg så glupsk och liderlig som sniffen av ett "hatbrott". Man kan sparka liggande svenska människor tills huvudet flyger av, gruppvåldta våra flickor tills skötet spricker på mitten, man kan sno alla skattebetalares pengar och försörja 30 låtsasjuka i släkten, man kan sparka ut förtryckta döttrar och fruar från balkonger i parti och minut, utan att Anders Lindberg lyfter ett enda litet skenheligt ögonbryn.

Men - my oh my - om han kan låta tonläget gå upp i falsett,  berusas av och vältra sig i det lyckohisnande ögonblicket att få hänga ut en svennebanan som rasist. 

Vilken bekräftelse på den förvrängning av verkligheten som aftonbladet vill göra till allas inbillningsfoster."Vi gillar olika", yeah right. 

Om vi i Sverige bara kunde få olika att gilla olika. Då skulle vi ha möjlighet att stoppa resan mot den kolsvarta Undergången subventionerad av media.




__________________flashback expressen skanskan dn

2 kommentarer:

  1. Don't feed the troll: unvis.it/www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article17437969.ab

    "– Pappan och sonen är färgade så vi anser att det rör sig om ett hatbrott, säger Thomas Bull, chef för polisens hatbrottsgrupp till Skånska dagbladet." (AB) Hur f.n kan polisen uttala sig så? "Hatbrott är ett samlingsnamn på flera olika brott där motivet kan härledas till förutfattade meningar mot en identifierbar grupp" (Wikipedia)

    Om två negrer eller två bögar slår på varandra är det inte hatbrott enligt definitionen. De flesta hatbrott och rasistiska attacker som sker i Sverige är när invandrarligor rånar och misshandlar svenska ungdomar.

    SvaraRadera
  2. Nåt som våldsvänstern har väldigt svårt att acceptera.

    SvaraRadera