fredag 9 augusti 2013

Var fick Littorin luft ifrån?



Kristin Lundell skrev en fullkomligt bländande krönika i veckan, under titeln Hur kan SVT ge en timme till Littorin?
-"Den 20 augusti sänder SVT2 en timmeslång intervju med Sven Otto Littorin. Den före detta arbetsmarknadsministern som hastigt avgick efter att ha konfronterats med uppgifter om sexköp är först ut i säsongspremiären av ”Min sanning” – ett ”intervjuprogram med spännande gäster”. En politiker som avgår efter anklagelser om sexköp är alltså spännande? Jag vet inte jag.

Littorin som skyllde den plötsliga avgången för tre år sedan på mediernas bevakning ställer upp på en lång intervju. Han som inte velat dra Aftonbladet inför rätta eftersom han inte vill återuppleva sexköphistorien sätter sig nu i en tv-studio. I en intervju med DI Weekend förra året hälsade Littorin att ”grabben är tillbaka på banan”. Nu är det jättekul med media igen!"


Applåder, Kristin Lundell!

SVT rullar sig i dyn när de ger denna gubbige, sexistiske Refaat El Sayed-kopia chansen till att stråla sig till ny kändisstatus som en "spännande gäst" och "en riktig grabb".
Den förre arbetsmarknadsministern, nu PR-konsult(?!) anmäler Svenska Dagbladet till pressombudsmannen, PO, för att krönikan är är djupt "kränkande" och för att "den andas att jag är skyldig till det brott jag nekat till hundratals gånger". 

Andas??? Ja, det är möjligt att det finns nåt i Lundells andhämtning, för i hennes text finns det i alla fall nada som möjligtvis kan kränka dig`, Littorin. 

Jag hoppas att PO vet var de ska fajla den patetiska anmälan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar