lördag 17 augusti 2013

Sakine Madon med byxångest sitter fast i PKfeltänket.


I likhet med SvD:s skribenter Sanna Rayman och Johanne Hildebrandt reagerade Sakine Madon på tokstollen och professorn i etnicitet, Stefan Jonssons varningar för "rasism" i samband med att polisen släppte en informationsfilm om hedersförtryck. "Kontrollerad, övervakad och bortgift". 

Om detta skriver Madon idag på expressens ledarsida. Men i ledaren avslöjar Madon sig, hon blir mer alarmerad av att Jonsson sammankopplar henne med avpixlat, än över de taffliga lögner Jonsson skriver om henne.
Häri ligger svenska journalisters byxångest. Till och med en som Madon, som uppfattar sig och uppfattas av oss som relativt ärlig och öppen för att vara tillförlitlig, måste ha ena benet i PK för att räknas. Ska Madon säga något icke-PK, så måste Madon alltså samtidigt vara inställsamt extra-allt-PK för att väga upp. Och fortfarande räknas.
Fast Madons taktik motverkar syftet att lyfta hedersfrågan i Sverige, om hennes vildaste attacker går mot avpixlat. Avpixlat  som är vårt enda rakryggade och heroiska media, och som faktiskt öppet avslöjar allt om hedersvåld som Madons tidning och alla andra ljugmedia berätt undanhåller Sveriges befolkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar