lördag 24 augusti 2013

Reinfeldt, och inte minst Borg, har ett stort ansvar för Angela Bermudez Svankvists försnillining av våra gemensamma medel, och att AF i fem långa år haft en inkompetent nolla som chef.

Om man rekryterar utifrån "rätt kön" och "rätt mångkultur bakgrund", eller personen är ansedd som "störtskön" av arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin, som gav henne posten 2008, då går det som det brukar gå. 

SUCK.

Från tandläkare till gräddfil, fått sparken, och gått vidare till nästa toppjobb med tjänstebilen för 360 000 kr och privatchaufför. Därefter handplockat  sina gamla kompisar till toppjobb på Arbetsförmedlingen med miljonlöner.


Mellan mars 2012 och augusti 2013 genomförde Angeles Bermudez-Svankvist 15 tjänsteresor i Danmark, Sydkorea, Belgien, Dominikanska Republiken, Benin, Tyskland, USA, Turkiet, Frankrike, Irland, Taiwan och Kina. På ett (!)år!

 Har hon rest businessclass? Vad har dessa resor kostat oss? Familjen med på tjänstersor till Karibien, vad har hon gjort där? Och varför? Lärde sig hur man skapar jobb? Eller hur man ökar på sin lön med hjälp av traktamenten?

Det ryktas om att A B S uppträtt berusad och uteblivit från arbetet.....


Samtidigt har AF sparat miljoners miljoner kronor på personal, och bl.a dragit in på kaffemaskiner som kostade företaget 2:- koppen för de anställdas kaffe.
Nån som kan gissa hur många miljoner vi arma stackare måste jobba ihop till vraket när Inkompetensregering slutligen vaknar och gör sig av med henne? 

Är inte Borg mer rädd om skattepengarna förtjänar han inte annat än disrespect.




2 kommentarer:

  1. Jag tillhör inte Angela Bermudez Svankvists fanclub men jag tycker att hon ska ha cred när hon inte viker med sig för mediadrevet.

    Jag kan inte heller se några formella fel på hur tjänsteresorna redovisats vilket inte betyder att jag tycker att omfattningen på utrikesresorna är OK. Principen är att alla tjänsteresor, speciellt utrikes, ska "beordras" i förväg. Detta uppdrag torde ligga på departementet eller möjligen styrelsen som uppenbarligen inte skött sina åtaganden. Angela Bermudez Svankvist verkar vara en av den politiska adelns favoriter vars enda yrkesrisk är utslitna naglar av allt ryggkliandet.

    Jag har förresten råkat på din "spegelbild" av en slump; visserligen inte purser (som det verkar) utan flygvärdinna (oklart vilket bolag men av den gamla bilden att döma där hon poser framför en turbopropp maskin så lär det inte vara något av de stora), skärgårdshus (inte skärgårdsö), egen blogg men så ini h-vete PK. Kanske någon du känner?: http://www.anettejernstrom.se/

    SvaraRadera
  2. Jag vill inte spegla mig alls i denna tröttsamma uppenbarelse. Den antika bilden på själva bloggerskan i en uniform som jag aldrig sett, säger mig att hon var en av de som inte kom in på SAS på egna meriter, genom nålsögat och flera tusentals sökande, krävande test, meritförteckningar och språkkunskaper. Utan genom gräddfilen när SAS köpte upp inrikesbolaget Linjeflyg - och alla Linjeflygs kabinanställda gled in på räkmackan till nytt internationellt, välbetalt och glamoröst arbete. Inget ont i 90% av dessa härliga nya kollegor. Men resten borde ha valt ett annat arbete i nån källare nånstans.

    SvaraRadera