fredag 23 augusti 2013

Ny kabindesign. Läckert.

 Men, ska de anställa flygvärdinnor med extra långa armar?


7 kommentarer:

  1. Carina:
    Du talar om sååå triviala ting som flygvärdinnor i din nya Dreamliner !
    Dagens stora nyhet(Mubarak fri)ljuder över hela världen.
    Har nyheten inte nått Ö´n eller har det hela,inte passerat och godkänts av censuren i Absurdistan ?
    Här släppes Mubarak lös och spelet kan nu börja om på ruta 1...Det finns faktiskt de som hoppas,att den gamle diktatorn med sina 85 år, skall besätta tronen per omgående !
    F.ö var inte orolig för serveringen på USA`s nya fantastiska flygplan.Vänta bara tills de får sina batteri iordning,så det kan lyfta utan att fatta eld...Kanske finns det rent av moderna rörpostanläggningar inbyggda! Själv inbillar jag mig,att vi två hinner se fenomenet sväva fram innan vi svävar bort !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lars.....harkel, harkel, harkel.......http://soldatmamma.blogspot.se/2013/08/mubarak-fri.html

      Radera
  2. Den där kabinen är inte anpassad för alla BM 30+:are. Kul för alla spotters dock att 787:an skall börja flyga på Arlanda med Norwegian, om de inte redan börjat.

    /Plutten

    SvaraRadera
  3. Roligt att det händer nåt i somliga flygbolag.....

    SvaraRadera
  4. Ja, faktiskt. Tyvärr har man bara 15 MD-82 kvar i SAS som skall fasas ut, om jag inte är felunderrättad. Den är en favorit. Dels designen men framför allt LJUDET. Låter som f-n när den startar, vilket är ljuv musik. När vi ändå pratar flyg, var är alla dina flygvärdinnepolare? Nu har jag häckat här i typ två år snart utan att det hänt något. Börjar bli otålig.

    /Plutten

    SvaraRadera
  5. Det finns flera flygisar här, Plutten, men precis som de tusentals andra som aldrig kommenterar, bara läser, så lever de i tysthet. Synd för dig - du får väl skapa en annons så ska jag publicera den här! Den lär ingen kunna motstå om jag känner dig rätt!

    SvaraRadera
  6. Ok kör i vind då ;-)

    "Modellbyggande och hockeyspelande mytoman söker flygvärdinna eller annan urping för ett platoniskt förhållande, inledningsvis på distans. Om tycke uppstår, uppskattas det om motparten kan baka 1-2 ggr/vecka och bjuda på bullar. I gengäld fås en närmast total dominans över fjärrkontrollen (gäller ej om LIF spelar) samt att undertecknad står för städningen. Svar skickas till Guds gåva till kvinnosläktet"

    Så där ja, nappar dom inte på detta vete f-n vad man skall göra. Ljuga ännu mer?

    /Plutten

    SvaraRadera