tisdag 6 augusti 2013

Lagar om förbud mot diskriminering gäller överallt i hela Sverige.



Utom hos statliga organ.

Skrev till en av de många(!) presscheferna på Arbetsförmedlingen:

Hej Daniel, vore tacksam för svar på en fråga:

I diskrimineringslagen finns ett krav på att arbeta förebyggande för att förhindra diskriminering på grund av kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionshinder.Arbetet med jämställdhet och likabehandling är väl förankrat och tydligt i vårt land. Och i rådande styrdokument ingår aktiva ansträngningar för jämställdhet i den värdegrund som hela Sverige styrs efter.

Hur kan det då ens vara lagligt för Marie Linell Persson, direktör för avdelningen Integration och etablering, att så konkret begå övergrepp på etniska svenskar och så flagrant gynna en favoriserad minoritet . Som nu när det gäller gratis körkort, som andra på grund av etnicitet, får betala så dyrt för. 

9 kommentarer:

  1. Jag erkänner att jag har svårt att förstå varför du är kritisk till att man vill underlätta för invandrare att få jobb. I de flesta fall krävs körkort och har inte ekonomiska möjligheter att skaffa det kan man inte heller få jobb. Snacka om moment 22.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som vanligt när "Anonym" dyker upp är det till försvar för de Sverigefientliga..Moment 22 ?
      Vanligt sunt bondförstånd inser,att detta förfarande av AF är ett lagbrott..
      Vi som finansierar det hela för dessa lyckosökare,diskrimineras på de grövsta inom alla sektorer.

      Radera
    2. Jag är mycket glad och positiv till att invandrare försörjer sig, men kan inte begripa varför man skiljer på arbetslösa invandrare och arbetslösa svenskar. Kan inte förstå hur du/någon kan tycka diskriminering är rätt. Har du inga pengar och inget jobb, är livet lika hopplöst för en svensk som får punga upp med slantarna själv.

      Radera
    3. Lars Å Månsson; Varför anser du att en arbetslös invandrare är Sverigefientlig? Carina; Det är naturligtvis lika illa för en arbetslös svensk men det var inte det du skrev

      Radera
    4. Anonym 22:11:
      Det är i Carinas fall inte kamelen,som är skyldig.Kamelimportörer låter ju misskreditera genom AF !
      Om du inte begriper detta,kan du ju fråga de bort-selekterade svenska ungdomarna som själva får bekosta kortet !

      Radera
    5. Lars Å, som vanligt har du svårt att förstå vad saker och ting handlar om. När du uppenbarligen inte vet vad moment 22 innebär förstår jag att du har svårt att hänga med. När det gäller ditt senaste inlägg undrar jag om du menar invandrare är kameler? Hur menar du "misskreditera genom AF". Läs mitt förra svar och försök förstå vad jag skrev gällande arbetslösa svenskar. Om du inte förstår själv kanske du har någon bekant som kan förklara för dig.

      Radera
    6. Utanför transportsektorn, vilka arbeten kräver idag körkort? Städare på ISS? Hamburgerflippare på McD? Kassörska på ICA? Bärplockare? Tiggare? Ficktjuv? Bidragsfuskare? Direktör på AF?

      Att flytta "flyktingarna" till glesbygd är annars en bra idé, då ser vi om de verkligen har flytt för sitt liv eller om de bara vill sitta på kaféer hela dagarna försörjda av skattebetalarna. Vilken västerbottnisk by som helst måste vara bättre än ett flyktingläger i Jordanien?

      Radera
  2. Personligen tycker jag att Linell Persson skall ta upp en diskussion med Samhall innan hon föreslår gratis körkort för berikarna och flytta ut dem på landsbygden. Samhall vägrar att anställa dessa personer, då de inte är "anställningsbara", trots stora lönesubventioner samt att berikarna har 2 handikappkoder: Generella inlärningssvårigheter och Långvarigt bidragsberoende./Grymt att vara insatt

    SvaraRadera
  3. Grymt att vara insatt, bra signatur. Visst är det så, lyckligast idag är de som inge vill veta och inget ser och hör.
    Argus, som vanligt har du reflekterat. Vilket man inte kan säga om AF och dess pampar.

    SvaraRadera