onsdag 21 augusti 2013

-I come in peace.

En man från Husby som är engagerad i Vänsterpartiet ska ha dödats vid en attack i Somalia på onsdagen. Samtidigt skottskadades Vänsterpartiets gruppledare i Stockholm, Ann-Margarethe Livh.Mannen befann sig i Somalia för att starta ett demokratiprojekt.

 

5 kommentarer:

  1. Frånsett det tragiska i vad som hänt kan man inte undgå att skaka på huvudet åt svenska 7-klöverns politikerkår. En blåögdhet och politisk naivitet utöver det vanliga. Detta som nu har hänt i Somalia och dessförinnan hijabaffären. Djupa suckar och huvudskakningar över vissa människors bottenlösa dårskap. Det är dessa människor som påverkar de som leder vårt land. Måtte många nog stanna upp, nyktra till från sitt PK-rus och inse vad som behövs. Helst innan tiden runnit ut.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Sorgligt javisst, men milde tid, var inte detta ett självmordsuppdrag? Komma till dessa hjärndöda mordmaskiner och vänligt föreslå demokrati? Ja int berip jag hur man tänker. Och vågar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att det beror på oförmåga att inse realiteter, politiskt tunnelseende, godhetssyndrom, en obegripligt naiv människosyn. I ovan nämnda urval finns inga begränsningar i utövandet. Jag tror inte att det har så mycket med mod att göra. Tror mer att det handlar om ren och skär dumhet, plus ovan nämnda skäl. Min teori.

      Skogis.

      Radera
    2. Instämmer Skogis..
      Nu fattas bara att "tolken,chauffören och missionären"blir föreslagna till årets Nobelpris postumt..i ren dumhet !!
      Nog hade man kunnat utföra denna fredsmission på närmre håll.I bl.a.Katrineholm påstås en stor del av Somalias befolkning,redan sökt skydd och väl installerat sig..

      Radera
  3. Det är nåt med Sveriges enorma behov av att rädda världen, visst det är ädelt, och jag skulle innerligt önska att förutsättningarna verkligen fanns. Men, det är nog dags att vakna nu, goda har helt visst förlorat mot the bad guy för länge sen.

    SvaraRadera