tisdag 20 augusti 2013

Die Dumme Slöjjippobärarna.



Det är ju fullkomligt glasklart att alla måste få bära de kläder de själva vill.

Men kändisarna som ägnar sig åt slöjjippo har fått alt om bakfoten. Vi som vänder oss mot kändisarnas slöjjippo gör det av just den anledningen, att hijaben och niqaben är själva sinnebilden för ett plagg som påtvingats kvinnor i ett förtryckande maktsyfte sedan urminnestider. Det finns kvinnor i Afghanistan som klädda i niqabs med galler för ögonen inte får lämna huset utan en man, inte gå i skolan och värderas lägre stående än hunden. Dessa finns i Sverige också. Gå ut på vilket torg som helst i ett invandrartätt område, och räkna antalet kvinnor. Det är dessa kvinnor "slöjupproret" har förnedrat, Och givit deras män ett gott skratt och stor medial bekräftelse.

3 kommentarer:

  1. Slöjupproret är en organiserad kampanj!
    Först denna sjöjbärare som (påstås) ha blivit överfallen i Farsta. Inga förstahanduppgifter finns i saken. RingIn i P1 tog upp detta på sedvanligt partiskt sätt (Pascalidou förstås..)
    Debattinlägg i Aftonblaskan. Idag ser jag insändare i frågan i lokalbladet!
    Har även set inlägg i frågan i andra nättidningar..
    Hur stort är detta, vilka ligger bakom?

    SvaraRadera
  2. Dom som är religiösa är mingre intelligenta, säger den senaste forskning.
    Titta bara i din omgivning, verkar stämma rätt så bra.

    Religion sägs vara ensak. Att utövas i hemmet och i kyrkan. Varför då ett muslimskt kvinnoskynke är en rättighet att visas i offentlig rum? Är inte det också en religiös symbol bara att visas hemma?

    Varför bär kristna inte en stor kors i rygget? Skulle vara obligatorisk så fort de lämnar hemmet? För jämnstelheten?

    Till dom svenska politikerkärringar (kärring är ett kärleksfull uttryck för kvinnor i Skåne) som klär sig i huvudskynken: När svenskarna slutar betala skatt, vem tror ni att betalar era löner?

    Vem försvarar min rättighet att slippa religiösa symboler i mitt vardagsliv? Jag som inte tror på sagor?

    Ännu argare anonym

    SvaraRadera