onsdag 14 augusti 2013

Daniel Swedin, en djupt religiös varelse.



Den här personen skriver ledare i aftonblasket.

Man kan säga att han säkert gör så gott han kan. Men med sista tidens vetenskapliga mått mätt är Swedin uppenbarligen en verkligt troende person.

Idag skriver han om hur norrmännen, som snart går till val, att de är "oanständiga". Och detta för att de - äntligen - talar modigt och öppet om landets mångkulturella problematik. Och för att en del av norska folket rysansfullt nog ämnar rösta på Fremskrittspartiet, "Anders Behring Breiviks gamla parti".  Ja, så skriver han, Daniel Swedin, och detta ligger i nivå med aftonblaskets journalistik, guilt by association. Ett parti blir aldrig bättre än sin uslaste väljare?

Swedin fortsätter sin på-med-locket-för-fan-journalistik:

:
-"Bara tre veckor innan valet är det ­enklare att hitta medierapporter /i Norge/ om östeuropeiska tiggare som bajsar i buskar än texter om valet. Ekonomin, fördelningspolitiken och sjukvården – väljarnas ­viktigaste frågor – talas det desto tystare om."

Hur ska nån kunna förklara för en så religiös man att de östeuropeiska tiggarna, utomnordiska yrkeskriminella, och den mångkulturella försörjningsbördan som väller in i Norge, i allt hänger ihop med ekonomin, fördelningspolitiken och sjukvården.




4 kommentarer:

  1. Det är uppenbart att Jan Helin medvetet samlar små människor omkring sig för att verka större.

    SvaraRadera
  2. Jo, han är nog djupt religiös han. Är bara osäker på vilken gud han tillber. Stalin, mammon, Baccus, eller han nöjer sej med profeten mohammed. Kanske ligger hans gudsfruktan på närmare håll. Den som betalar hans lön t.ex.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Hehe! Små människor som inte slipper undan avpixlat anymore;-) Up yours, Janne Helin!
    Soldatmamman tuffar på som vanligt ser jag, keep up Carina! Du är som vanligt die beste;-)

    HellBoy

    SvaraRadera
  4. Ja,kanske den här mannen är religiös.
    Men han är definivt inte kristen!
    Inte i ordets rätta betydelse.Aldrig!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera