måndag 19 augusti 2013

Åsa Romson, tappad bakom en kamel??

An Egyptian girl was subjected to “violence” by her family after refusing to wear her hijab. (File photo: al-Masrya News)

Al Arabiya

A 15-year old Egyptian girl who rejected her family’s pressures to wear the Islamic headscarf, known as the hijab, shot herself to death using her father’s hand gun.
MPs Åsa Romson: – Jag tycker att det är en viktig markering.  Att kvinnor ska tvingas gömma sig i islamska hijabs och niqabs?

1 kommentar:

  1. Gänget fick ju lite TV-tid på TV4-nyheterna. Vilka nötter. Vilken prioritering. Fast det de säger är ju helt rätt i sak. Det är bara det att deras fokus hamnar på helt fel ställe. 180 grader fel, skulle man väl kunna uttrycka det som. Det ÄR tragiskt att kvinnor ska behöva gömma sej i islamska och hijabs och niqabs eller burka. Men inte fanken är det svenska vita män som tvingar dem till det.
    Vad Åsa Romson har blivit tappad bakom, det kan man ju spekulera i. Hon och hennes gelikar bär sej i alla fall åt som om de har blivit både tappade bakom en vagn och sen överkörda av densamma. Möjligen var det en kamel som drog den. Det kan även ha varit en dromedar. Något exotiskt var det nog med tanke på hur de har blivit.

    SvaraRadera