måndag 26 augusti 2013

Är Ullenhag dum eller?


1.1 extra miljarder till kommuner som redan går på knäna av "den lönsamma massinvandringen".

Integrationsminister Erik Ullenhag (FP) :– "Kommuner som Södertälje, Borlänge, Kristianstad och Eskilstuna kommer att få högre ersättning och Vellinge och andra får lägre. Det är en tydlig signal till de som inte tar solidariskt ansvar. För mig är det tydligt att solidaritet ska löna sig."

 Men vad säger karln? Solidaritet a la Ullenhag, goes only one way - mot nykomlingar. 

Men.

Kan nån upplysa honom om att det är de kommuner som är solidariska med sina invånare - och INTE går på myten om den lönsamma flyktingpolitiken -   som alltjämt är de stora vinnarna. Eftersom de har noll skenande kostnader i samband med mångkulturismen.



3 kommentarer:

  1. Jag tar för givet att han, Ullenhag, har fått order om vad han ska säga och göra. Men det kan också vara så att han är dum på riktigt. Fast, kan eller ens får en politiker på hans nivå vara så dum? Det borde verkligen inte få lov att vara så. Han är ju förstås i gott sällskap. Att en människa har en viss intelligens kan tyvärr inte garantera att vederbörande inte är helt dum i huvudet. Exempel på detta står numera som spön i backen inom PK-sfären.

    Skogis.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men visst Skogis ! Och tack för tipset med parply`n,"so ein Tag so Wunderschön wie gestern" var det ju sedan länge nicht !!

      Radera
  2. Man blir mer än mörkrädd när die Dummsten leder landet. Vad ska det bli av männskan efter ministerposten? Skogsmulle?

    SvaraRadera