torsdag 29 augusti 2013

20åringen som körde ihjäl Ove Hansen i Landskrona är ett monument över det mångkulturella rättssystemets undergång i vårt land.


I våras yrkade åklagaren på två och ett halvt års fängelse för den 20-åring som körde ihjäl den 75-årige Ove Hansen på Löpargatan i juli 2011.
Lunds tingsrätt fann 20-åringen skyldig och dömde honom till ett år och tre månaders (!!) fängelse för grovt vållande till annans död, grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri, olovlig körning, fyra fall av grov olovlig körning samt två fall av ringa narkotikabrott.

Samme 20-årige man, har varit försvunnen och efterlyst sedan i maj, då han på motorcykel körde rakt in i och mejade ner en 54-årig kvinna på ett övergångsställe i Landskrona. Kvinnan skadades allvarligt men överlevde. Mc-föraren, som snart identifierades som den åtalade 20-åringen, plockades upp av en bil och försvann från platsen. Sedan dess har han hållit sig undan.Nu har 20-åringen haft sitt sommarlov, och dök i tisdags upp hos polisen och sa -Här är jag.

 -Hej sa polisen, snällt att du kom. 

Sedan frigavs mannen efter förhör, och försvann i hög hastighet.

En liten notis i skånskan bara

6 kommentarer:

  1. Helt korrekt återgivet Carina !
    Detta är beviset för den anarki som sedan år tillbaka råder i Absurdistan.
    Bristen av fängelseplatser måste var enorm,när sådana marodörer och mördare släpps på fri fot...Nu var det ju som vanligt en "nyberikare" som fick denna 30:ionde chans.Det lär inte dröja många dagar innan nya brott,som står på hans konto publiceras.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte riktigt. Han blev de facto dömd i år, till drygt ett års fängelse. När ska han avtjäna det då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det nån som förstår??

      Radera
    2. Tydligen när det blir en plats ledig på något av våra allt för få fängelser.
      Som bekant byggdes dessa innan massinvasionen från MENA m.fl.ovälkomna invaderade Absurdistan !
      För inte alls så länge sedan,rapporterade en Göteborgstidning om en mördare som fick gå fritt omkring,sedan tre år bland allmänheten....trots sin fängelsedom.

      Radera
  3. Och svenska folket sover. ZZZZzzzzzZZZZZzzzzzZZZ....

    SvaraRadera