tisdag 9 juli 2013

Zigenarna de fattigaste av fattiga. Lägst stående, enligt regeringens bisarra människo-ranking.


Rumänska romer och afrikaner med uppehållstillstånd i Sydeuropa som flyttat norrut, är den allra fattigaste gruppen nya svenskar. De har inga sjukförsäkringskort eftersom de inte har arbetat och betalat skatt i sina hemländer och finns inte i hemlandets sjukförsäkringssystem. I Sverige har de märkligt nog inte uppnått "de papperslösas status" och får inte allting på silverbricka.  Aktuellt intervjuar herr romsk Patrasko:

-"Om något skulle inträffa, Gud bevare mig, skulle det närmast vara omöjligt, här måste man betala", berättar Iulian Patrascu. 

Ja, men vilket sätt. Man måste betala. 

Socialsnajdaren som tittade anklagande på oss genom kameran, sa att man dömer ett land på "hur vi tar hand om våra allra fattigaste". 

Och jag undrar  - när blev alla nödställda människor från hela världen - "våra", dvs svenska skattebetalares.

2 kommentarer:

  1. Hur vet man att en papperslös är papperslös, han har ju inga papper på det. Varför kan inte dessa EU-medborgare gå som papperslösa? Går man på utseendet? Det är ju i så fall rasistiskt

    SvaraRadera
  2. Bara ett hycklande land kan klappa sig på bröstet och dilla om öppna gränser, och samtidigt gradera och särbehandla de fattigaste vs de allra fattigaste.

    SvaraRadera