lördag 13 juli 2013

-"Vad kommer det sig av att Reinfeldt tillåter sig att så fullständigt tappa masken och kliva ur statsmannakostymen?"




Jo, det oproportionerliga hatet och den personliga vendettan mot Jimmie Åkesson och SD.
Ni får inte missa Olof G Hedengren, Realtid, när han klär av statsministern - ända in på de solkiga fillingarna. 

Ärade Herr Olof G Hedengren, det var mig ett sant nöje att få läsa den ärligaste och sundaste ledaren vår samtid skådat.

3 kommentarer:

  1. Det finns ljusglimtar. Hoppas de blir allt fler. De behövs. Det tar tid att vända den här båten som är så fullastad med allmänna vansinnigheter, att vattnet når ända upp till relingen. Den båten tål inga stormar eller ens lite vind. En ordentlig genomlysning av vad den representerar, en rejäl och ärlig diskussion av de åsikterna egentligen står för, hade obönhörligen sänkt skutan. Men onekligen känns det som om det börjar gå lite grus i maskineriet. Någon gång emellanåt gnisslar det till. Hoppas eländet skär ihop till slut och det blir slut på PK-elände, genusvansinne, miljöhysteri osv. Då kanske förnuft får börja råda igen. Endast då går det att ställa samhället och människorna tillrätta igen. Visst, i nuläget är det ju en naiv tanke. Men kanske ändå, det finns förnuftigt folk. De vågar bara inte träda fram ännu på grund av etablissemangets stigmatisering. På jobbet, till exempel, är nästan hundra procent Sverigedemokrater. Det kan man lätt förstå när man hör deras åsikter i olika diskussioner vid fikabord etc. Dock vet inte alla om det än, eller vågar ta det sista steget ut ur den betongbunker, bestående av de rätta åsikterna, byggd på lösan sand av PK-etablissemanget.

    Skogis.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jag njuter när nån pekar på Reinfeldt och säger att han är naken. Men du har rätt, det tar för lång tid för allt för många att upptäcka det uppenbara.

    SvaraRadera
  3. Hedengren har skrivit många bra artiklar! Finns en lista under denna artikeln.
    rim

    SvaraRadera