fredag 12 juli 2013

Stiltje.

Kom igår tillbaka till Björn och ön. Vi har för ovanlighetens skull varit skilda åt i två veckor för att jag haft bröllopslycka som Björn inte kunde delta i, varit flyttgubbe, iordningsställare, möbelköpare, tippenkörare, gardinsömmerska middagsbjudare, och mor- och svärmorsbrysigommare. Under tiden har Björn haft ön full av barn, barn-barn och båtpyssel, så igår när jag kom ut blev det fest. Årets första kräftor stod på bordet - jag var matsalig, och sög i mig glupskt och omsorgsfullt. 

Tänkte på er hela tiden, och längtade efter att skriva några bloggar på kvällskvisten - men efter att ha läst alla mina vanliga uppslagsvänliga tidningar gav jag upp. Det råder akut semester-nyhetstorka. Ingenting tycks hända i världen, men 28-åriga Christie Dawn Harris har i alla fall gripits av polisen med en mängd metamfetamin uppstoppat i stjärten.
På väg till fängelset gjorde polisen ännu ett fynd (bara sådär, eller??) – en skarpladdad halvautomatisk femskottsrevover av kaliber 25 inklämd i kvinnans underliv. 

Undrar hur hon tänkte där? Framstjärten beskyddar bakstjärten??


2 kommentarer:

  1. Jag hoppas och antar att du, till en viss gräns, gillar att stå mitt i ståhejet och härja.
    Vad gäller kräftor så föredrar jag faktiskt räkor. Men det är ett litet helsike med suparna. En till varje stjärt. Det håller inte i längden. Man får bita av suparna och ta räkorna hela. Tvärtom så blir det fort slut på festen för min del.
    På tal om stjärtar, fram eller bak, så får man för Christie Dawns del vara glad för att hon inte gillar Clintans favoritkaliber vad gäller vapen.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Skott i muffen, har fått en ny betydelse.

    SvaraRadera