måndag 15 juli 2013

Narcissistisk Robert Aschberg in på huden.

I en lång intervju på expressen odlar Robert Aschberg myten av sig själv som "hårding". Mannen - en stillös, låg och usel journalist som älskar att höra sin egen röst, som är sanslöst o-objektiv, som är råkulturvänster och ständigt sparkar nedåt, funderar nu på att rösta på S i nästa val, och han har sina skäl: -"Jag röstade på Moderaterna de två senaste valen, jag funderar på att rösta på sossarna nu. Jag tror Löfvén är bra. Han har svetsat, det är ett skäl så gott som något. Och jag tror att det är bra med lite ombyte."

One man- one vote, känns inte så jättebra när man begriper hur somliga tar så oförskämt lättvindigt på sin uppgift.




6 kommentarer:

  1. Även jag har svetsat lite. Skulle det på något som helst sätt vara en avgörande politisk merit. Kanske skulle man ställa upp som en ledare och forma om något av partierna. Även om man tar det som en metafor för att vara folklig och en god representant för arbetarklassen, så säger det inget om människan ifråga. Ett sådant uttalande säger nog mer om den som så slarvigt slänger ur sej dylikt. Robert Aschberg har väl snart tappat all den respekt han åtnjöt förr. Utom, givetvis, i de "rätta kretsarna". Det är väl där han vill visa upp sej i full glans. Men visst, han drar nog med sej ett antal medlöpare. Det är rätt och tragiskt att många går efter allt möjligt utom politiken när de går till valurnorna. De väljer efter utseende, kändisfaktor, ja allt utom det som är viktigt.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fick in honom på nån obskyr kanal igårkväll i bilen, folk ringde in och talade om Raskravallerna i förorten. Folk med brytning hade lösningar på alla problemen, det var dessutom synd om dem för att de har i och med flytten till Sverige hamnat i "ett dilemma", deras barn har ingen respekt för dem och om man skulle banka dem till respekt, så har barnen svenska samhället på sin sida och kan springa och skvallra så att de förlorar vårdnaden......
      Nåja, varför ringer folk till honom?? Varför ringa till en vidrig självupphöjd besserwisser som alltid har alla rätt och låta sig förnedras. Älskar man att låta sig generas av en kändis????

      Radera
  2. Robert Aschberg, sonson till Olof Aschberg som sympatiserade med kommunismen och hjälpte till att förmedla ekonomiska medel från bankiren Jacob Schiff för att finansiera bolsjevikrevolutionen i Ryssland.

    När yttre krafter försöker montera ner Sverige som nation så försöker man som oftast spela på arvssynden då vi inte genast anföll Nazityskland med ett försvar som var om möjligt i sämre skick än det är idag. Här har vi en person vars närmaste familj aktivt hjälp historiens värsta massmördare att bli historiens värsta massmördare.

    Aschberg ska enbart hålla käften, klä sig i säck och aska, barfotavandra till Tibet och be buddistmunkarna om ursäkt och hjälpa honom att bli en huggorm i nästa liv.

    SvaraRadera
  3. Han är redan en huggorm, men han kan säkert bli en Inlandstaipan.

    SvaraRadera
  4. Inlandstaipan! Där satt den!
    Han är en av alla de nyttiga idioter som deltar i nedmonterandet av Sverige och i slutänden hela västvärlden, så att vi till slut välkomnar en världsregering där makten ligger hos en "upplyst" elit. EU-projektet är en del av den planen och skapandet av flyktingströmmar.
    Galna konspirationsteorier? Kanske eller kanske inte.

    SvaraRadera
  5. Anna, jag befarar att du har alldeles för rätt!

    SvaraRadera