söndag 28 juli 2013

EUskepsis slutar i inbördeskrig.



Europaparlamentariker Søren Søndergaard befarar att den växande misstron till EU kan explodera i inbördeskrig, om man inte tar en grundläggande debatt om hela projektet.

 Minst 60 procent procent av européerna gör tummen ner mot unionen. Misstroendet är fördubblat sedan 2007.


»Siffrorna visar att man kör med full speed mot avgrunden. Det går inte att ha en så enorm skillnad på vad folket tycker och den politik som genomförs.« 

Fast Cecilia Malmström och de andra spånpolitikerna är fast beslutna på  att visa de 60 procenten hur fel de har - och hur rätt de världsfrånvända maktpamparna har.

BT

3 kommentarer:

  1. Det blir allt fler sprickor i lerkolossen EU. Måtte den spricka och gå i bitar inom överskådlig tid. Möjligen kan det stiga upp något ur spillrorna som är värt att bevara. Gärna en nordisk, eller nordeuropeisk union. Om nu någon vill ha med det som nu återstår av sverige. Jag tror också att vi lugnt kan avstå från Cecilia Malmström och de flesta andra spånen som representerar oss just nu. T.ex. Birgitta Ohlsson, som i Litauen mycket tydligt fick reda på vad de tycker att hon är värd.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Så länge de kan intala sig själva att de har rätt .och att det är vi som inte hajjat ur förträffligt EU är, kommer de att vara styvnackade som det muslimska brödraskapet.

    SvaraRadera