måndag 8 juli 2013

Besatt av drogdjävulen eller klassisk psykisk ohälsa?



Vad jag har läst mig till så hände detta :

Igår var det thaiboxningstävlingar i Varberg, en 24åring av de som tränar med en Stockholmsklubb, betedde sig så skrämmande och alarmerande på natten mot söndagen, att polisen kontaktades av mannens vänner.

Vad som hände därefter är oklart. Vad gjorde polisen? Sökte de upp mannen? Försökte de tala med honom? Vad drog de för slutsatser, vilka åtgärder vidtogs? Och varför kunde 24-åringen angripa tre okända oskyldiga, om polisen redan larmats om mannen med riskbeteende?


Det här är åter som en skräckfilm, men är verkligt.Hur kan någon bli så sjukt galen, vi vill ha svar, måste få veta.

Det talas på nätet om drogen MDPV, själv levde jag lyckligt omedveten om MDPV, men vet nu att detta borde talas om och varnas för på grymt stort allvar. 

Oavsett om det var en orsak till attackerna i Varberg eller inte.


4 kommentarer:

  1. Carina:
    Det finns mycket kemikalier som vi i Sverige inte har någon vetskap om.I de Europeiska fria kanalerna kan man ofta får höra,om allt nytt som dyker upp på marknaden.Som du vet skrev jag för några månader sedan om Krokodil/Crystal som också baserar sig på ett billigt amfetamin-preparat.Detta finns nu i våra gränstrakter,och lär inom kort låta tala om sig.I förra veckan var det en naken man som sökte flyga från 6:våningen i Berlin.Flygningen misslyckades,en annan badade naken i en central springbrunn och hotade folk med kniv liksom i Varberg.De två sista blev skjutna av polisen...Den förstnämnde fann en naturlig död,på trottoaren nedanför fönstret.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag minns. Om de bara flyger ut genom fönstret, så är det OK för mig.

    SvaraRadera
  3. Genast höjdes det röster om polisbrutalitet. Nog fanns det möjlighet att föra en dialog istället för att skjuta. Harald Treutiger försökte pressa en polis i en intervju i eftermiddags och få det till att polisen hade agerat fel och skjutit i onödan. Det hade ju skjutits ihjäl tre personer i år vilket då skulle visa polisens inkompetens. Inte ett ord om ökad brottslighet och allt tyngre brottslighet och droger. Inte ett ord om alla de psykiskt sjuka som mer eller mindre får klara sej själv ute i samhället. Total PK-tystnad med andra ord. Inte ett ord om att alla utom de svårast psykiskt sjuka, har ett val. Lyd polismans order och red upp situationen efteråt. Eller ta konsekvenserna.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skrev just en blogg om det här. CRD kom som ett brev på posten, de verkar tro att de lever i det gamla goda Sverige.

      Radera