lördag 8 juni 2013

UK news.

Förre premiärminister Tony Blairs fru Cherie´s bindgalna halvsyster Lauren Booth, har drabbats av kärlek. Bytt kläder och tro och gift sig med Sohale Ahmed, som redan är lagligen gift sen länge med Faza Ahmed. Och Booth anger islams "respekt för kvinnor" som skälet till att konvertera och bli muslim.

?????????????????????????????????????????







  • Över 50 rumäner lever i skrot, sopor och bröte i norra London, endast meter från en välbeställd förort med huspriser på £400,000 . Det kunde vara bilder från tredje världen, skriver daily mail.

    Och är det också. Säger jag.




    Människan har förändrats sedan tidernas begynnelse, nu har en artist, Nickolay Lamm, med hjälp av teknologisk forskning förespått hur våra ansikten kommer att se ut om 100,000 år. Storleken på våra huvuden kommer att fortsätta växa precis som våra hjärnor, och våra ögon stora som tefat, eftersom vi kommer att leva på planeter mycket längre från solen.

    Efter att ha tittat runt lite på dagens politiker i sjupartiet, i EU-diktaturen och i världen, så tror jag mer på denna utvecklingen. Men det lär inte ta så många år, somliga är redan där.



    2 kommentarer:

    1. Regeringens multikulti. Eftersom vi inte har någon egen kultur får vi importera. Verkar redan vara igång i vissa kretsar. Men någon har missförstått det hela. Man ska inte byta ut sitt eget huvud mot det krympta. Verkar vara det vanliga i dessa kretsar.

      http://natgeo.se/lokala-seder/sa-krymper-du-ett-huvud

      Skogis.

      SvaraRadera
    2. Vill inte krympa mitt huvud, tack!

      SvaraRadera