torsdag 6 juni 2013

Putin gör en reinfeldt.



Den fd olympiska gymnasten Alina Kabayeva, 27, är bara en del av  Putins ambitiösa satsning på att sänka ungdomsarbetslösheten. Och har inget med skilsmässan att göra.



Exfrun Ludmila - komme nu att sakta tyna bort i förgiftning, eller helt enkelt åldras i all enkelhet i Sibirien.


7 kommentarer:

  1. Finfina grejer sa Lennart Geijer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att höra att du är alive and kicking, Olli!!

      Radera
  2. Nej döende är jag inte än, har bara fått lite mer fritid.
    Hur är det, har du och din Björn provat abborrfisket, såsom jag beskrev det. Eller har du glömt det Carina? Jag skulle kanske kunna komma ut till er och visa hur det praktiskt går till. Får man inget, kan man vara säker på att där är kemiskt rent på fisk.

    SvaraRadera
  3. Trolleri? Olli, det är nog bäst du kommer hit och visar. Annars får du /gärna/ skjuta alla skarvarna och sälarna!

    SvaraRadera
  4. När det gäller skarven är det enda som funkar att pricka alla ägg man hittar relativt tidigt på våren. Säl vet i helvete hur man ska bemästra,eftersom det väl är högre straffsats än för mord. Åtminstone om mördaren är arab och offret en etnisk svensk. Förr så sköt ju fiskarna säl,
    särskilt på vårvintern när sälarna låg på isen. Då hade man ju en vit presenningsbit framför en träkonstruktion, som man sakta, sakta närmade sig sälen med, för att från ca 40 m ge fyr med hagelbössan och grovt hagel. Det gav ett sakta minskande bestånd, som höll sig långt ut i havsbandet. PÅ 1960-talet var det fortfarande mycket ovanligt att se säl inomskärs, men min far och jag såg en som dessutom simmade inåt. Men då var inte ens fiskarna avogt inställda till sälen, trots att de var mångfalt fler som försökte leva på fiske och tillfälliga arbeten i hamnar, och timmersläpning och allt som fanns i närheten. Nu finns snart inga fiskare alls, och lönsamheten är mycket låg för de flesta, trots att fisk numera är bland det dyraste man kan äta, om den inte är odlad, då sjunker priset en del, hur mycket beror väl delvis på tillgången av fiskad fisk.

    SvaraRadera
  5. Det är lika illa med skarvpickning, Olli. Minst livstid. Såvida man inte påstår att skarvpickning är en del av islam.
    Allt var bättre förr. Dina minnen och upplevelser, skriv en bok!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi måste bli mycket bättre på att berätta, Olli, som du gör nu, och göra oss hörda, ungdomen tror på riktigt att det enda som betyder nåt är framtiden. Som om det som hänt saknar all betydelse. Så dumma dom är.

      Radera